Portal farmaceuta Studenti sajt
07-09-2008, 02:58:28 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrujte ->[uputstvo].
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duzinom trajanja prijave
IZABERITE JEZIK: Srpski Engleski Prijavite se!
Novosti:

Home   Forum   Pomoć Traži Tags Galerija Prijava chat Registracija  
wap wap2 imode sitemap

Str: [1]   Dole
  Ispis  
Autor Tema: Rijana se slikala gola  (Poseta: 374 )

0 Članova i 1 Gost pregleda ovu temu.
Bred
The S[h]ef
Administrator
Doktor daktilografskih nauka

Pol: Muški

Nije za svakog roba sloboda ...

« : 13-01-2008, 17:14:17 »

Autor: A. N. |

Pop pevačica Rijana se, na veliko oduševljenje muških fanova, slikala gola za januarski broj nemačkog izdanja magazina „FHM“, i to samo mesec dana nakon što je izjavila da nikada ne bi pozirala naga jer bi je, kako kaže, majka ubila!

Devetnaestogodišnja zvezda sa Barbadosa, koja je poznata po seksi imidžu i provokativnim spotovima, za naslovnu stranu nemačkog časopisa je pozirala sakrivena ispod kišobrana, dok je na ostalim fotografijama pokazala sve svoje atribute. Zanimljivo je da je početkom decembra u intervjuu, takođe za „FHM“, Rijana rekla da joj ne pada na pamet da se slika gola.
- Imam samo 19 godina i neću pozirati naga bez obzira na to koliko mi para ponude. Moja majka bi me ubila kada bih to uradila! Iskreno, sviđa mi se kada za mene kažu da sam seksi zvezda. Moram da budem ono što jesam. Ako želim da budem seksi, ne smem da ograničavam sebe. Mlada sam, zabavna i seksepilna - ispričala je Rijana.
Međutim, Rijaninim golišavim fotografijama sigurno neće biti zadovoljan njen dečko, glumac Džoš Hartnet, a jedan od njegovih prijatelja je nedavno izjavio:
- Džoš želi da bude u vezi sa slatkom i nevinom devojkom, koju može da odvede kući i upozna sa roditeljima. Ali, ako Rijana odluči da se slika gola, to će potpuno uništiti imidž koji gradi, i kao pevačica i kao Džošova devojka. Kako će reagovati Hartnet i Rijanina majka Monika, ostaje da se vidi...

blic
Evidentirano
Tags: rijana slikala gola 
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
eXTReMe Tracker Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
TinyPortal v0.9.8 © Bloc || arhiva | mod tim| kalendar
Stranica je generirana za 0.129 sekundi uz 30 upita.