Organska hemija I (+ predavanja iz II semestra)

Started by nasty girl, 25-05-2006, 11:11:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Maza15

Jel i dalje vazi da ako se dobije 8,9 ili 10 na pismenom ne mora da se ide na usmeni???Ili ne... :'(

Sara

Ljudi, ako imate bilo sta korisno (testove, skripte) saljite ponude ovde ili na oglasima!!! Mislim da bi svima puno znacilo...

zmajic

Ja imam nekoliko svezaka sa tih Sandinih predavanja. Koliko su mi pomogla, toliko su i odmogla. Neke stvari sam radila po Sandinom, pa mi Zorana nije priznala. Sta vise, dala mi je ceo bod na ono sto sam uradila pa prekrizila, a sto je sa njenih predavanja. U aprilu je bilo dosta stvarcica sa pedavanja, sitnice na koje ljudi ne obracaju paznju.
U januarskom testu je dala solvolizu, koje ni u jednim predavanjima nema.
Ma Zorana moze da da sta joj se prohte, mada su joj najvaznija rezonancija i kiselost.
Volhart je cisto gubljenje vremena, iskreno treba ga uzetu samo u slucaju kad nesto bas nije jasno.

nimerija

Imam ja super skriptu sa privatnih casova kod Sande i gomilu testova pocev od osamdeset i neke...  :lol2:

nimerija

Quote from: Vampire 666 on 13-06-2006, 15:41:38
pa dajte ta stare testove kad ih hvalite! kolko para?
Naravno nista, dam ti al` da mi vratis....  :!

Jecca

Ja imam neke testove od prethodnih 10ak godina i neke silne zadatke za vezbanje...kazu da su mnogi od njih bili na ispitima

Vampire 666

ok. dajte na pm da se dogovorimo da to bude sto skorije...imate pice od mene(al pravo, ne u Bolonji...)

Bred

Ksenija

Quote from: nimerija on 13-06-2006, 18:41:22
Imam ja super skriptu sa privatnih casova kod Sande i gomilu testova pocev od osamdeset i neke...  :lol2:

evo i ja i vampir smo zainteresovani...kako da dodjemo do tebe?

nimerija

Quote from: Ksenija on 14-06-2006, 09:30:37
Quote from: nimerija on 13-06-2006, 18:41:22
Imam ja super skriptu sa privatnih casova kod Sande i gomilu testova pocev od osamdeset i neke... :lol2:

evo i ja i vampir smo zainteresovani...kako da dodjemo do tebe?
Sa njim sam se gotovo dogovorila pa ako se poznajete dogovorite se i vas dvoje....  :)

Sara

Ok, hvala!!! Ja se onda uzdam u Vampira!

Jeka

Ljudi, konsultacije iz organske I su sutra u 10h. Vidimo se

Ksenija

jeko jer imas predavanja sa kraja,amino kiseline i to?

Bred

Obavezno da idete na te konsultacije!!! Zorana zna da na testu da bas zadatke koje ste provezbali na kosultacijama!

yeca

Quote from: Maza15 on 13-06-2006, 16:48:15
Jel i dalje vazi da ako se dobije 8,9 ili 10 na pismenom ne mora da se ide na usmeni???Ili ne... :'(

Davno be¹e ta organska 1 ali mislim da vi¹e ne va¾i!!
Kuma moja je na prvoj godini  i ona mi reèe da te forice vi¹e nema!!