Mentori za brucose!!!!!!!

Started by ShnjaVi, 22-09-2006, 17:50:24

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mimil

Meni se cini da joj mail nesto ne funkcionise  :][

Bred

Zasto?

umesto onog [et] treba da stavite @.

mimil

pa to sam znala i sama  :K poslala sam na onaj drugi mail

pereca

Moze na bilo koji od ta dva koja je navela.

zoe

Pitanjce: Da li svi brucosi moraju da imaju mentora?

dancho

Svi ce imati mentore medju profanima i asistentima.
Svrha toga je, kako ja vidim, da imaju nekoga u sistemu da im pomogne da izadju na kraj sa sistemom.
Stariji studenti su tu bonus.

pereca

Da, SVI brucosi ce imati mentore.

darusaz

Quote from: hulio_salinas on 24-09-2006, 20:27:26
e dobra vam je ovo fora... pravi ste!!!

nego, №to se mene tiиe, ja жi vas sve pitati preko foruma kada se za to javi prilika... E sad... Da li ste vi (stariji studenti) aktivni na forumu i tokom (jesenjeg dela) studija, kada je verovatno frka zbog poиetka predavanja?

©to ne bi bili aktivni, kolega? :) Ja tek od skora doðoh na forum, al upamtiæe svi mene. ;)

pipi_duga_carapa

hoce neko od vas meni da bude mentor :trep-trep: obecavam da necu puno smarati (8

to postoji na fizickojhemiji vec par godina cini mi se ... ali profesor-mentor ... i to je prilicno korisno rekla bih (8

Vampire 666

...ja mogu biti mentor svakom....ali u digitalnom obliku...

Adonis_Vernalis

Ako sam dobro razumeo informaciju koja je saopstena juce na sednici NNV (za neupucene: NNV = Nastavno-naucno vece), svako od clanova NNV (asistenti + docenti + vanr. profesori + redovni profesori) dobio je po 3 brucosa o kojima ce brinuti dok ne zavrse svoje studije. Jos uvek nemam imena "svojih" sticenika, ali cu ih okupiti cim budem saznao ko mi je "dodeljen"...

Cisto da se dogovorimo oko nekih stvari... :)

Inace, praksa je da se svi brucosi okupe na prvom predavanju, prvog radnog dana u novoj skolskoj godini u Amfiteatru 1, kada ce im se obratiti dekan... Svecana sala je suvise mala... Nadam se da ce tako biti i ove godine, i obecavam da cu prisustvovati!

hulio_salinas

hvala kolega, darusaz... samo sam proveravao... ne vreðam

pozdrav

Natasa

na mene mozete da racunte takodje  :loptica
doduse moja prva godina je bila davno, posto sam apsolvent, ali nebitno zar ne? :)
moje podatke Pereco, Snjavi imate  :~

nasty girl

prijavih se ja juce i napisala sam ime kome hocu da bidem mentor...el to moze???

Bred

Moze, i ja sam tako uradio :wink: