Mentori za brucose!!!!!!!

Started by ShnjaVi, 22-09-2006, 17:50:24

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Deneris

A sta se sad desava, mislim, jel treba mi njima da se javimo, il ce oni nas da okupe...?

mullala

Quote from: lycos on 01-10-2006, 10:27:58
pa bitno je kakav je ko..sta ako ti zapadne neki k*eten?!
Pa to ti kazem, mogu oni da budu kreteni koliko hoce, ali mislim da se cela prica menja iz osnova kad su nekome mentori...
Izmedju ostalog, zasto bi ti u startu krenuo sa negativnim stavom prema profesoru koji ti je mentor   :a

lijepa bosanka

Milena je super!!!! Imas srece,hulio!!!

pereca

Quote from: Deneris on 01-10-2006, 10:43:00
A sta se sad desava, mislim, jel treba mi njima da se javimo, il ce oni nas da okupe...?

O svemu cete biti obavesteni sutra ujutro. Vidimo se u 8:30 i nemojte da kasnite  :~

zivanshe

a kad studenti-mentori stupaju na scenu?

pereca

Visnja ce vas obavestiti sto pre.

hulio_salinas

hvala LB... zaista mi znaèe svi va¹i postovi ohrabrivanja...

:loptica :loptica

Natasa

ehej, obavestite i nas koji smo bili spreceni da prisustvujemo, a zelimo....ok

Adonis_Vernalis

Quote from: mullala on 01-10-2006, 10:24:10
Nju ne znam, ali mislim da je cela katedra za farmakologiju ok.
Ali mislim da je to kakav je ko od asistenata i profesora sada potpuno nebitno, jer niko od nas ne moze da zna kakvi su oni kao mentori :)
To cete vi, dragi nasi brucosi, pricati sledecoj generaciji :)
Verujem da su svi profesori i asistenti, cak i ako su ponekad strogi i neprijateljski raspolozeni, 100% spremni da se uhvate u kostac sa prikazivanjem sebe i fakulteta u najboljem mogucem svetlu novim buducim farmaceutima, kao i da su spremni da pomognu sto je moguce vise svojim brucosima, ako nista drugo, da bi se takmicili sa kolegama :D

To je meni moj zdrav razum sugerisao, ali nikad se nisam druzila sa profesorima, pa ne znam da li je to sto sam napisala zaista tako.
Adonise, sta vi mislite?

Ne znam... Ja svoje kolege zaista dozivljavam kao dobre ljude, valjda zato sto iz poznajem mnogo bolje nego vi, tako da zaista ne mogu da kazem da je iko "kreten", da upotrebim rec koju ste sami pomenuli. Zaista su to sve, ako nista drugo, posteni i vredni ljudi, ali ipak samo ljudi. Isto tako, pretpostavljam da se vecina mojih kolega koji su "na zlu glasu" potpuno drugacije ponasa kada ne moraju da obradjuju "masu", tj. "gomilu", vec svega 3-5 studenata. Onda to postaje licno. Licna odgovornost. Mislim da takmicenje sa kolegama nije motiv. Barem ne meni.

Videcemo kako to u praksi funkcionise. Zelim srecu i vama i nama!

Bred

Aleksandra Novakovic, ako nisam pogresio o kome se radi...je naravno ok mada deluje malo nezainteresovano. Ili je to samo moj utisak? :hm

Adonis_Vernalis

Quote from: Deneris on 01-10-2006, 10:43:00

Ja sam svoje sticenike vec sazvao... Eto, ako pipi_duga_carapa cita ovaj forum, mogla bi da sazna da bi trebalo da me potrazi vec danas, cim kidne sa predavanja. Sto se mene tice, nije mi toliko bitno da svi moji sticenici dodju u isto vreme kod mene. Bitno mi je samo da dodju..

Bred

Pa objasnite im KAKO da dodju do vas :wink:
ako citaju forum

mullala

Quote from: Adonis_Vernalis
Ne znam... Ja svoje kolege zaista dozivljavam kao dobre ljude, valjda zato sto iz poznajem mnogo bolje nego vi, tako da zaista ne mogu da kazem da je iko "kreten", da upotrebim rec koju ste sami pomenuli. Zaista su to sve, ako nista drugo, posteni i vredni ljudi, ali ipak samo ljudi.
Naravno, mozda sam i ja nekad... zzzbzzzz... pogresi covek :)
Salim se naravno, i krivo mi je sto mi je izletelo da su neki profesori "kreteni". To sama nikad ne bih rekla (mada ocigledno za neke to mislim, cim sam dozvolila da me povuce prica...). Znam koliko mi umemo da budemo nemoguci, ali  ako se neko uhvatio u kostac sa tim, morao bi to da izgura kako treba. Ali toj prici nije mesto ovde, izvinjavam se sto idem u  :OFF , samo sam htela da se objasnim :)
Quote from: Adonis_VernalisIsto tako, pretpostavljam da se vecina mojih kolega koji su "na zlu glasu" potpuno drugacije ponasa kada ne moraju da obradjuju "masu", tj. "gomilu", vec svega 3-5 studenata. Onda to postaje licno. Licna odgovornost.
Upravo to je bila poenta mog gornjeg posta.  :a
Drago mi je da u tome nisam pogresila, tj. da ima jos ljudi koji isto razmisljaju (narocito ako su ti ljudi medju profesorima :D )
Quote from: Adonis_VernalisMislim da takmicenje sa kolegama nije motiv. Barem ne meni.
Vama, naravno, nije. Nadam se da ni drugima nece biti :)
Mada, svaki motiv je dobar motiv... Lose je kad ga nema ;)
Quote from: Adonis_VernalisVidecemo kako to u praksi funkcionise. Zelim srecu i vama i nama!
Puno srece, i zelim vam da su vam brucosi dobri  :a

P.S. Dajte nam neki izvestaj i utiske o prvim susretima :)
Ko je zadovoljan, ko nije, ko se uplasio, ko misli da bi to trebalo drugacije :) i tako te zanimljivosti...

Adonis_Vernalis

Quote from: Bred on 02-10-2006, 09:41:45
Pa objasnite im KAKO da dodju do vas :wink:
ako citaju forum

Ej, Brede... Fantoma iz Kule B znaju i dzukci koji cuvaju Fakultet, a kamoli portiri... Jel treba da odstampam i okacim strelice po faksu!? Nema dve Farmakognozije na fakultetu, nema dva profesora (dominiraju profesorke) na Farmakognoziji... malo njuskanja, i eto njih kod mene... Nije hitno.. naci cemo se vec...

@ mullala... razumeli smo se, potpuno... :)

Bred

Da, samo neka pitaju gde je Adonis? :)