Dial Up SMIN 042 Internet - Exe042 Najjeftiniji Postpaid 042 Internet u
Srbiji

Portal farmaceuta farmacija sajt
12-03-2010, 21:25:01 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrujte ->[uputstvo].
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duzinom trajanja prijave
IZABERITE JEZIK: Srpski Engleski posao, farmaceut
Novosti:

Home   Forum   Pomoć Traži Tags Galerija Prijava Registracija  
wap wap2 imode sitemap
posao, farmaceuti

Str: [1] 2 3 ... 5   Dole
  Ispis  
Autor Tema: Patris Vs Karaburma?  (Poseta: 11426 )

0 Članova i 3 Gostiju pregleda ovu temu.
Bred
The S[h]ef
Administrator
Doktor daktilografskih nauka

Pol: Muški

Uvek postoje dva misljenja, moje i pogresno

« : 23-09-2006, 19:18:42 »

Dakle, ovde tipujem na starije studente koji se bolje razumeju u kvalitet domova u Bgu. Sta biste vi savetovali brucosima da uzmu? Patris ili Karaburmu? Mislim da brucosi dobijaju VI blok u Patrisu, koliko me secanje sluzi, a cuh od ljudi koji su tamo bili da je prava katastrofa. Na Karaburmi je situacija poznata- spratno kupatilo, pola kabina ne radi, vode kad ima , a ako vam je soba preko puta tog spratnog kupatila- nek vam je Bog u pomoci. mrgreen Roll Eyes

Evidentirano
Coolgemini
Extra forumas
*

I live to sin...

« Odgovor #1 : 23-09-2006, 20:48:16 »

Pa u sustini bitne razlike izmedju Patrisa i Karaburme nema.Lokacijski se nalaze blizu jedno pored drugog,menze su im priblizno istog kvaliteta(ocajne su zaista),cak sam negde nacuo da hrana direktno stize u Patris sa Karaburme.Jedina razlika je sto su u domu ''Karaburma'' sve sobe dvokrevetne,postoje dva bloka(muski i zenski) i sto svaki blok ima po 16-17 spratova(koliko me secanje drzi,mada bi Vladimir mogao ovo bolje da objasni),tako da je lift neophodan.Patris doduse mnogo bolje poznajem jer cele godine ziveh pored njega a i mnogo vremena sam tamo proveo sa drustvom.Menza je stvarno ocajna,retko se zadesi da bude neki kvalitetniji obrok.Postoje 6 blokova,i to za brucoshe su treci-muski i peti-zenski(barem je tako bilo prosle godine,mozda se sada nesto promenilo).Sobe su generalno u mnogo losem stanju,male su i prakticno nedovoljne za zivot sa tri lica.Kupatila su spratna,takodje zapustena,ali vrse funkciju.
Svim brucoshima bih najradije preporucio Patris,jer povrh svih nedostataka i teskih uslova za zivot,tamo se upozna mnogo dobrih ljudi koji ti ostaju prijatelji i kasnije.To nije dom zatvorenog tipa(kao npr Studenjak-gde ne poznajesh ni svoje komsije),vec je maksimalno otvoren za sve i svi se poznaju.Bukvalno nemas tri cimera...nego ti je ceo dom cimerluk>sa svima si u sobi i niko ne zna gde spavash..Brzo se stekne bratska atmosfera koja je neophodna za brucoshe u tom periodu(barem je meni mnogo znacila).Prevoz do centra je odlican.Linija 65 je mnogo cesta Grin
Evidentirano
vladimir
Osnivac Farmacija foruma
Ultra mega giga forumas
**

Ta kakav problem...

« Odgovor #2 : 24-09-2006, 10:48:24 »

I u Karaburmi je takodje lako sklapati prijateljstva i za jako kratko vreme upoznas ceo dom.CoolG i Bred su naveli neke stvari vezane za te domove, ja bih se jos nadovezao da na Karaburmi se cesto kvare liftovi, sto je smrt ako zivis na visim spratovima, ali je i dobro za liniju. krez
Ipak, najpametnije je studentima da odaberu jedno prepodne i da obidju oba doma pa da se raspitaju o prednostima i manama ovih domova.Studenjak i Lola su najbolji po kvalitetu smestaja, ali za Lolu ti treba zesci prosek ili zesca veza, a Studenjak je daleko od grada,a pruza mnostvo mogucnosti i zato mnogi studenti odlaskom u Studenjak i ne vide mnogo od Beograda tokom studiranja ( naravno, ko izabere tu opciju i ogranici se na kretanje po Studenjaku ).
Licno, preporucio bih studentima da od dva zla izaberu manje i odu na Karaburmu.U Karaburmi je fin kafic, sa dobrim internetom, drugar mi radi tamo tako da mozete da dobijete neko pice na recku na moje ime. krez

Ali, neka za svaki slucaj brucosi obidju oba doma, jedan je blizu drugog i neka se uvere u prednosti i mane oba.Srecno! Grin
Evidentirano
Phenomenon
Atipicni farmaceut

No. 99

« Odgovor #3 : 25-09-2006, 12:10:58 »

Imam jedno pitanje za starije studente?
Da li postoji studentska menza na fakultetu ili samo u domovima? help
Evidentirano
vladimir
Osnivac Farmacija foruma
Ultra mega giga forumas
**

Ta kakav problem...

« Odgovor #4 : 25-09-2006, 12:30:39 »

Postoji menza na faksu, imas dorucak i rucak, a tete koje rade tamo su najbolje na svetu. mrgreen
Evidentirano
Bred
The S[h]ef
Administrator

« Odgovor #5 : 26-09-2006, 09:49:18 »

I na to pitanje je odgovoreno xyz puta do sada, koristite Pretragu
Evidentirano
Bred
The S[h]ef
Administrator

« Odgovor #6 : 06-10-2006, 10:58:20 »

evo kako izgleda studenstki dom "karaburma" sto je sustinska razlika od onih fotografija koje dobijamo od sc-a gde su svi domovi izgledaju bolje i od hajata  twisted

p.s. slikano je fonom pa rezolucija nije najbolja ali se ipak jasno vidi

ove rupe tj krateri su slike iz wca i mesta gde su tusevi.  sealedlips
« Zadnja izmena: 06-10-2006, 11:00:02 Bred » Evidentirano
Alnus Glutinosa
Extra forumas
*

Pol: Ženski

kako da prevarim sebe da ne razmišljam?

« Odgovor #7 : 06-10-2006, 17:20:49 »

Ha, ha,Bred, dobre su ti ove slike! Sve najjezivije sto si moze da se nadje tamo, nalazi se na ovim slikama!
Imala sam ja decka koji je ziveo u Karaburmi, shodno tome provodila sam jako puno vremena tamo. Uvek sam se trudila da ne pijem nista, da ne bih morala u wc, jer odlazak u tu prostoriju je nesto sto se ne da recima opisati!  Roll Eyes
A liftovi, koji malo, malo, pa ne rade-sjajna prilika da se smrsa!!
Ali ok mi je Karaburma zbog velicine soba. U svakom drugom domu gde sam bila, ne mozes da se okrenes u sobi!
Evidentirano
Bred
The S[h]ef
Administrator

« Odgovor #8 : 06-10-2006, 17:28:28 »

Da, bice jos slika. Vreme je da javnost u SCG vidi gde studentu Beogradskog univerziteta zive Roll Eyes
Evidentirano
Bred
The S[h]ef
Administrator

« Odgovor #9 : 13-10-2006, 10:29:59 »

Evo jos fotkica., ovo su sve iz lifta
Evidentirano
salexandar16
Redovan clan
*

« Odgovor #10 : 13-10-2006, 10:36:17 »

Od ovoga bi se i pacovi uplašili....
Evidentirano
Bred
The S[h]ef
Administrator

« Odgovor #11 : 13-10-2006, 10:38:55 »

ima i pacova mrgreen koji izlaze iz jedne ogromne rupe u zidu iznad tus kabine. ima vala i to da uslikam mrgreen
Evidentirano
Coolgemini
Extra forumas
*

I live to sin...

« Odgovor #12 : 13-10-2006, 10:41:36 »

Bred,da se nisi mozda i dogovorio sa pacovom u koliko sati cete imati foto-sesiju?? mrgreen mrgreen...daj bre,nije to bash toliko crno...a i pitao bih te da si morao da zivish tamo..sve bi ti bilo lepo Roll Eyes
Evidentirano
Bred
The S[h]ef
Administrator

« Odgovor #13 : 13-10-2006, 10:53:28 »

kulg, ja samo pokusavam da prikazem realno stanje i nadam se da bi ovo neko mogao i da vidi i da pod hitno nesto uradi na adaptaciju ovih trulez-domova. Ne kazem ja da je bas toliko katastrofalno stanje, covek se na sve navikne ali pogledaj ove gornje slike?! Mislim da je u zatvorima bolje stanje. Roll Eyes
Evidentirano
Coolgemini
Extra forumas
*

I live to sin...

« Odgovor #14 : 13-10-2006, 11:02:48 »

Jeste zalosno...mozda je cak i gore nego u zatvoru. Roll Eyes..ali stvar je adaptacije i prihvatanja tih surovih realnih okolnosti...Proslo je mnogo godina i drzava nista nije preduzela kako bi resila problem brucoskih domova i renovirala njihovo zapusteno stanje..A posto je proslo puno godina,ne znam koliko ce josh proci...jer kao sto je i logicno,drzava ni dinar ne ulaze u studente i njhove uslove za normalan zivot,vec se trudi da im ubije poslednju volju za zivotom...a posto smo mi kameni narod,to je samo dodatan plus na sve probleme Wink
Ove slike jesu deprimirajuce,ali mislim da nisu bash obzirne prema brucoshima i buducim studentima jer time nece ni zeleti da dodju da studiraju Roll Eyes
Evidentirano
Tags: studenjak patris dom karaburma 
 Str: [1] 2 3 ... 5   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

narodni, lijek ekonomac samsvojmajstor zenski, svet
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
eXTReMe Tracker Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
TinyPortal v0.9.8 © Bloc || arhiva | kalendar
Copyright © 2006-2010 "Farmacija Forum", all rights reserved.
Stranica je generirana za 0.233 sekundi uz 33 upita.