U Podrumu Bolonje (kod srusene crkvice)

Started by Vampire 666, 12-10-2006, 09:20:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Vampire 666

posle problema sa inspekcijom(koju mi je onaj vladimir nakacio na vrat) metalsko okupljanje se organizuje u podrumu kafane(ulaz sa zadnje strane)...vodecete natpis 'kod srusene crkvice' iznad oronulih vrata...da napomenem da je to deo Bolonje gde se pusta iskljucivo metal muzika...

Coolgemini

Sha je ovo ??Diskriminacija??...ili terorizam?? :>

Darker

ma jok, Vampir hteo da otvori svoju kafanu, a nije imao sve papire...
batice, zakup mora¹ redovno da plaæa¹ ili seèemo struju i vodu(mada to tebi ver. neæe smetati :K :K :K)

hulio_salinas

xaxaxa

:K :K :K

pa gde su svi ti metalci... xexexe... skupljaju se posle ponoci, a?    :K :K :K

:ziveli :ziveli :ziveli

Vampire 666

polako...kad vi utisate narodnjake gore ovde pocinje zabava...sutka do zore...

vladimir

Mo¾e, èim zavr¹im smenu, prezuvam opanke i obuvam Martinke i ¹utka mo¾e da krene!!!
Samo, ti zna¹ da ja preferiram pank vi¹e od metala, valjda æe biti malo i meni udovoljeno... :>

Smrda

a je li bas moramo da budemo metalci i izgledom i ukusom,ili samo ukusom????xexexex......
samo trazite razloge da pijete......
cccc....

Vampire 666

cokule su deo garderobe...bez njih ne moze..

Smrda

e,jbg.....ja volem stikle....ipak diskriminacija...
no evo ziveli za metalce :ziveli

Vampire 666

mozes da cirkas u holu...mozda kad se svi olese upadnes na kvarnjaka...ipak je to metalska rupa...gde pravila bas ne vaze...

Smrda

pa ako je zbog obuce..onda cu cekicati....

zoe

...posto pravila ne vaze, znaci moze u stiklama... jeste gledali sejtanovog ratnika, kako prikazuju KST-ovce (xe xe, ne kao ovce...) :> :> :K

Smrda

zoe vidis da ovde vlada totalna diskriminacija...ne vred....,te vaze pravila,te ne vaze...ni oni se jos nisu smislili...a dok se smisle..... :wink:

willie the scot

...sinoc saaaam sinoc saaaaaaaaaaaaaaaaaaaam,....(dobijam flasu u glavu...)...pogodila me ova pesma,bas me pogodila...
nek zive nasa budalasta braca iz podruma :ziveli

zoe

...oni budalasti? ma neeee... kao pije se samo ljuta rakija, a ustvari se primakli vladimirovom podrumu vina i ogromnijem bacvama...