Matematika

Started by hulio_salinas, 04-10-2006, 20:39:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bojana 153

E sad stvarno imamo 42. Kao njena dobra volja da nam olaksa, a ustvari to je samo zbog nedostatka vremena.

hulio_salinas

da... da... upravo to...

kao, oni su u institutu odlucili da skinu 2 pitanja... kasnije se ispostavilo da je jedva uspela da nam i tih 42 ispredaje...  :hm

Pedja

Ali najjaca stvar je kada u toku predavanja i posle nekog zadatka koji je pisala 2-3 strane kaze " I to bi bilo sve"  :K

U fazonu samo to  :>

pipi_duga_carapa

20. Asimp. krivih linija
? ?: ja ne znam sta je to ... i nemam to (ne znam kako?) ... moze li mi neko pomoci? (:

hulio_salinas

ovako:

f-je koje radimo imaju krivolinijski grafik... te krive linije mogu da tezi nekim pravama (asimptotama)...

dakle to je ono sto smo radili, samo je malo preformulisano...

P.S. Linearne (linijske) funkcije ne mogu imati asimptote... zato je tako definisano...

ok?

pipi_duga_carapa

hvala na objasnjenju (; ~ kapiram ja to ... ali ne znam gde mi je to pitanje u svesci? sta sve da pricam za to ... ?:

hulio_salinas

to ti je u svesci

pitanje br.9  Pravolinijske asimptote

:police:

pipi_duga_carapa

ahm ... da ... /me priznaje da je stjupid :podtidjeni:

hvala!

poz ... odoh ja (8

p.s. e da ne znam da li sam ti se zahvalila i na onim pitanjima iz uvoda sto si zakacio ?: u svakom slucaju palo mi sad na pamet, p reko da kazem (8
sorry na off-u ... brisi ovaj p.s. ako hoces (;

hulio_salinas

:police:

neka ovaj tvoj post bude
za nauk ostalima da ne
zalaze u OFF TOPIC!

znaci:
Ovako ne treba

svrha je pisati o predmetima
"hvala" na PM
"odoh ja" u odjavnicu

:cvet

Pedja

Само да кажем да ме је асистент из мате избацио незаслужено и да сви имају замерке на његов рад.
Свако је једва чекао да дође задњи дан његовог предавања и тај дан је прошао....
Ко зна какве је оцене добио у оној анкети у вези њега...

pipi_duga_carapa

m mojne da se cimas oko toga sto te je izbacio - on je retko koga izbacio opravdano (; svi pricaju, on se okrene i ko ga u tom trenutku pogleda, on ga izbaci ;p
nemoj uopste oko njega da se cimas (; (8

Pedja

Pa znam bas je bilo tako ali meni je izbacio drugi put :>

Utisci sa kolokvijuma

Sada sam se vratio sam kolokvijum i bio je preterano tezak.  :shock
Na u smislu da je to bilo spansko selo nego je zahtevalo mnogo rada i znanja i bio je daleko tezi nego prvi.
na prvom smo imali 3 primera odnosno zadatka a ovde 3 zadatka odnosno 7 primera.Malo cudno zar ne?   :hm
Na kolokvijumu je bilo cak 4 primera odredjenog integrala koje niko nije ocekivao u tolikom broju,svi su u fazonu radili i vezbali diferencijalne jednacine po ceo dan...  :roll:

Ali valjda cemo poloziti a ako ne ne znam sta?Uplatili smo ispit a ako ne polozimo kolkvijem sta onda?  :hm

hulio_salinas

ako ne polozimo: NISTA... januar nas ceka svojim belim i neznim krovovima...   :K

slazem se da je bio tezak kolokvijum... ja koji sam lose uradio, nemam pravo da dajem objektivnu ocenu o tezini, ali cujem da se dosta ljudi zali...

izgleda da profesorka nece sebi vise dozvoljavati luksuze da joj studenti kazu da je KOLOKVIJUM BIO LAK!!!   :][

Ljilja

Да ли вам је познато како ће се вршити бодовање другог колоквијума?

hulio_salinas

ako se ne varam, mislim da ce biti ponovo 40 poena... tako sam zakljucio posle nekih od vezbi...

Prvi je bio 40, koji ce se transformisati u 30 zavrsnih, a drugi ce biti 40, koliko i treba da nosi pred ispit...

tako nesto...

mozda gresim, ali tako sam zakljucio posle svih prica...