Matematika

Started by hulio_salinas, 04-10-2006, 20:39:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pedja

Znaci do sada kada sam imao priliku da izadjem ponovo na neki kolokvijum ako padnem a sada kada mi je potrebno ako padnem iz mate onda ne mogu popravni.E bas su de*ili  :confused:

hulio_salinas

pa izaci cemo na popravni kolokvijum, ali tek posle ispita... mnogo posle ispita. To ce biti popravni, jer imamo samo drugi deo (tj. ovo sto smo imali i danas), a kada polozimo to, idemo na ispit.

ono sto smo vec polozili, polozili smo za ceo zivot... i nema potrebe da to ponovo polazemo...

:roll:

darusaz

Вероватно је данас тај колоквијум био тежак. Ево једна од колегиница, којој сам ментор ми се данас жалила на колоквијум.

pereca

Jedno pitanje:
Da li gradivio sa prvog kolokvijuma imate i na zavrsnom ispitu?
kad su vam rezulatatui drugog kolokvijuma?

hulio_salinas

To su dva pitanja.  8)

Na zavrsnom ispitu imamo kompletno gradivo od 2. oktobra! Bez ikakvog skracivanja. Razlog: radili smo dva kolokvijuma (=pismeni deo), pa je ostalo
i odraditi ispit (=usmeni deo)
Rezultati drugog kolokvijuma su u utorak (sutra) do 10 sati. Posle toga krece ispit. To znaci da ljudi, koji su pali kolokvijum, dzabe uce danas.  :roll:

Bred

btw, potpise iz matematike cete dobiti na usmenom ispitu (prvobitan info je bio da ce potpisi biti dans od 10h i da ponesete indexe)

jeca87

Muka mi je od matematike...!!!!!!!!!
Ljudi, pa znate li vi koliko toga ima???

Kolokvijum necu da komentarisem. Ne shvatam samo zasto na vezbama radimo laksi tip zadataka, a onda dodjemo na kolokvijum pa nam uvale tako fine i `lake` da mozemo s njima da se slikamo!

Bred

Tako vam je to kad se zalite da vam je kolokvijum iz matematike "lak" :roll:

Masha

Znamo koliko toga ima, mi smo matematiku slusali 2 semestra. I da, nastavite da se zalite, sto rece Bred.

hulio_salinas

Sto se tice kolokvijuma, sami smo krivi!!! Nismo umeli da cutimo! Ja ne mogu i dalje da verujem da je neko rekao da je kolokvijum bio lak!!!   :][ :][ :][

Pedja

Koji je to pametan student izjavio da odem da mu cestitam.  :F

Darker

Pre neki dan prièam sa nekim asistentkinjama starijih godina i oni su èuli za taj biser... Komentar: pored prijemnog bi trebalo uvesti obavezan test inteligencije!! ®ena je skroz u pravu...

Bred

Pa problem je u tome sto kad su ta dva bisera izjavila sto vi ostali niste reagovali? sve u svemu, mislim da je vecina brucosa zadovoljna sto je polozila. :wink:

hulio_salinas

pa znate kako je to bilo? neko je to pomenuo na predavanju. Svi smo poceli da se bunimo, ali profesorka je cula samo ogromnu galamu... Kada nas je smirila, rekla je da ce sledeci biti tezi!!!  :][
tu je bio kraj rasprave... To je rekao neko iz srednjeg dela u amf1 gde je najveca guzva, pa mi spoljnji nismo uspeli da snimimo nindzu  :ninja:! i dan-danas ne znamo ko je to rekao... ta tajna ce biti odnesena u grob...

========

Evo jos bisera:
- Danas ispred instituta ogroman red... svi gledaju kako su prosli.... Jedna devojka kaze drugoj, ja imam 60 a ti samo 56 (od 60) i napravi facu  :roll:... a ja  :][ :][ :][ ne verujem...
- Javim jednoj koleginici koliko ima poena... igrom slucaja i ona je imala 56... na to mi je odgovorila... "Pa dobro"   :][ :][ :][

obavezno test inteligencije!!!   :hm

Darker

hahahahahah, pa jeste, znam za jo¹ takvih sluèajeva...