Uvod u farmaciju

Started by M^i^M^a, 04-10-2006, 14:44:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pedja

Bravo za profu koja je posle pola godine napravila listu i to ne sve ukupno vec samo za ovaj zavrsi ispit.
Znaci treba jos da se ceka da se sve to sabere...    :B

hulio_salinas

u ponedeljak ce biti objavljene konacne ocene...

lycos

e xvala bogu da je objavila

Phenomenon

Quote from: hulio_salinas on 15-12-2006, 14:03:13
u ponedeljak ce biti objavljene konacne ocene...

Jeli ovo sigurno, ili cemo do Bozica znati ocene?

hulio_salinas

sigurno!
juce smo je pitali. odgovorila je da ce u ponedeljak biti objavljeni konacni rezultati...

lycos

takca na ovaj predmet..8 sam dobio..pa pa...nema vise uvoda

hulio_salinas

Pazite ovo:
Kviz pitanje
Kolega Hulio Salinas ima ovakve ocene  -  9, 8, 8
Koju biste ocenu vi sveli? 8? ili mozda cak 9? e pa ne drage kolege! Tacan odgovor je 7!

Uopste me ne zanima koje ocene ce mi pisati u indexu, ali ovo mi bas nije normalno! I nije mi bas svejedno!

lycos

7 ?!!!???!!  covece pa ja imam 987..i to je 8..ali ima i drugix slucajeva tipa 10,8,9..gde se zakljuci 8...ali tvoj je bas specifican..idi pitaj je zasto i kako je to ocenila!

Darker

As I said, polako, nagledaæe¹ se jo¹ svaèega...

hulio_salinas

Quote from: Darker on 18-12-2006, 17:06:50
As I said, polako, nagledaæe¹ se jo¹ svaèega...

Zato i nisam uleteo u vatru! Samo opusteno...  8)
Jednom je Vladimir napisao:
Ma ne mogu oni nas da je*u koliko mi mo¾emo da trpimo...   :K   :Bog :Bog :Bog

Tako da samo lagano... samo polako... idemo dalje...  8)

lycos

ni od cega napravila je nesto..a glavna fora bila je "kolega,ne odgovara mi vas koncept"

neka pitanja nosila su po 3 boda a davala je 0.7 za jednu propustenu rec iz definicije koju je ona imala na slajdovima..ovo je ziva istina..

hulio,stay cool

nasty girl

hulio polako i idi pitaj zasto je to tako...

cvjetic

od te profesorice mozete svasta da ocekujete!prosle godine su ljudi dobijali 10 iz farmaceutske,a 6 iz etike! :roll:i tacno je to da se njoj ne svidja koncept,i da ti sroza ocjenu za tri! :shock
@hulio,treba da se boris za svoju ocjenu,jer je totalno nepravedno to sto je uradila!sve su to kompleksi,vjeruj mi!

Bred

Mislim da ne bi smeli da pustite da to prodje tek tako! Organizujte se, dignite studentske organizacije na noge, red je da se tom prozivoljnom ocenjivanju stane na put! Moraju da postoje jasni kriterijumi za ocenjivanje!

Hulio, pretpostavljam da je profesorka najvise gledala zavrsnu ocenu...

Phenomenon

@ hulio:
Ukopalo nas je to sto smo mi jedni od retkih, koji nisu radili domaci, a to nam je automatski -8 bodova.
A po nekoj mojoj slobodnoj proceni, prof. se tacno pridrzavala bodovanja. Meni nije logicno da ti pored takvih ocena da 7, ali nemoj da padas u vatru jer verovatno ima sve crno na lobe kako je i sta je uradila.
Zapamti, lepa rec i gvozdena vrata otvara...