Anatomija

Started by hulio_salinas, 28-11-2006, 15:26:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

Danas smo imali prvo predavanje anatomije.
Profesorka: Dr Gordana Teofilovski
Sto se tice literature, receno nam je da ce se drugo izdanje knjige "Anatomija" (za FF) pojaviti za 3 nedelje. Do tada, hvatamo beleske.
Pitali smo prof da li ce izbaciti predavanja na internet, na sta je odgovorila da ne zna nista u vezi sa tim. Tj. nema nista od toga.
Velika buka i galama digla oko grupa za vezbe. Niko ziv ne zna ko je u kojoj grupi i kada koje grupe imaju vezbe. Posle price o grupama, svima su face bile   :shock
Ali... Posle predavanja ***Pedja je pitao za vezbe, a ona je odgovorila da ce nam prof Gordana Popovic sutra reci koje su grupe za anatomiju.

Dodao bih samo:
Kada su slajdovi bili ispisani latinskim nazivima, nekoliko puta se culo iz "publike": "Vratite nam Uvod!" Hehe...   :>
I sta sad? Toliko smo cekali da ode Uvod, a... No comment...

Pedja

Posle ''coveka informacije'' (sa Farmacije :> )  ja ne bih imao puno sta da dodam.
osim sto je profesorka ok sto se tice ovog prvog predavanja...
malo samo nije u redu sve oko tog organizovanja,kao npr. kada nam je rekla ''Sutra imaju dve grupe vezbe'' a mi niti znamo za vezbe,za grupe,i ko je u njima.tako da to saznajemo sutra a sto se tice predavanja o tom potom.
Toliko od nas izvestaca....  :>

lycos

da je neorganizovana _jeste...meni,_licno_,ovo je sto puta bolje i zanijivije od uvoda..

whatever

Hehe, mi koji smo imali vezbe (do 20:05  :'( ) smo imali priliku da vidimo jedno komicno papirce sa rasporedom vezbi iz Anatomije. Zakaceno je na oglasnoj tabli Instituta za Opstu i Neorgansku. Vezbe su sredom i cetvrtkom, grupe oko 40-50 ljudi.

Bred

i niko se nije setio da taj raspored uslika mobilnim telefon i postuje ovde? :F

hulio_salinas

***Brede, ***Pedja je prepisao raspored, pa ce postovati danas. Tek smo danas videli raspored. Mislis da svi mogu da povezu mob i komp?  :hm   :>

Bred

Ne mora da povezuju al to je druga stvar :wink:

hulio_salinas

povezivanje se odnosi na bilo koji vid komunikacije moba i kompa...  :wink:

druga varijanta je ovo sto ce Pedja uraditi...   8)

Pedja

Vezbe iz Anatomije :
Sreda:
17:30 - 19 h    od 145-192
19-20:30  h     od 193-240  ;  28-41

Za cetvrtak nisam stigao da prepisem ali postavicemo sutra  :wink:

hulio_salinas

Danas sam imao tu cast da imam vezbe u grupi koja je probila led... Hehe... Posle vezbi nas je cekala druga grupa sa pitanjem: "Jeste li zivi?"   :K
Bas je... no comment

Darker

Pa trebalo bi da je opu¹tencija - radili ste samo sa kostima, ne?

Phenomenon

Nismo radili samo sa kostima. Pola sata pre kraja vezbi, dosao je neki decko, koji je zavrsna godina medicine i pokazivao nam je misice na lesu (aka preparatu).
Imalo je ljudi koji nisu mogli da gledaju leseve i doktorka im je rekla da ne moraju.

PS Nije bilo onesvescivanja, povracanja i sl.

lycos

ok skroz,nego kad je 'otvorio ' onaj stomak,dzigerica viri....bljak

hulio_salinas

mi smo gledali samo misice na preparatu... nije nam pokazivala (asistentkinja) unutrasnje organe...   :roll:

lycos

..lesu je falio deo trbusnix misica ..pa zato..