Anatomija

Started by hulio_salinas, 28-11-2006, 09:26:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zabica

bilo je prilicno nezivo...
i "culo" se a sve strane...
ali daleko zanimljivije od uvoda!
daleko kolko i kumodraz   :T

Pedja

pipi_duga_carapa

Quote from: hulio_salinasPosle vezbi nas je cekala druga grupa sa pitanjem: "Jeste li zivi?"
nama je danas ona devojka (asistentkinja?) usla, tj kada se vratila (posto je izasla dok nam je onaj lik pokazivao misice) pitala nas je isto to pitanje ;p

hulio_salinas

Cuo sam juce na faxu da mnogi nisu mogli da jednu dugo dugo posle vezbi... Cak neki nisu mogli jesti ni juce pre anatomije... Ludnica... Izgleda da je ovo dobar nacin da se smrsa...  :happy:

Darker

A kad papite prasence, nije vam gadno, a?

zabica

dobro, nije daleko...
predaleko... :K

whatever

Vezbe su stvarno izuzetne i mislim da ko god na njih bude isao nece imati problema sa Anatomijom. A i asistentkinja je sa svojim vrcavim komentarima stvarno lik. A to je preteravanje sa tim nejedenjem i nekakvom gadljivoscu na taj nesrecni preparat, stvarno nije tolika tragedija  :F A ko nece ne mora da gleda...

Phenomenon

Ja nisam imao problem da ne jedem pre ili posle vezbi.

Coolgemini

Ma ljudi,samo opusteno...leshevi su stvarno cool.. :K..steta je samo sto su zastareli... :K...noviji bi bili blah....sirovo pecenje,nikom na odmet :>
Meni je bilo gadno da pipkam cupave nerve,ali u globalu nista spektakularno...miris je ''samo'' sreceparajuci.... :pst

lycos

jedva cekam again :!

zabica

mislim da cu ovo za interesovanjem da ucim :lol:
moram da pohvalim profesorku, stvarno je lik sa svim onim upadicama i totalnim nebulozama!
i asistentkinja je ok, prihvata salu...

Phenomenon

Kod nas je nesto pricala o misicima lista i rekla je nesto u fazonu, oni su razvijeni narocito kod fudbalera, ali naravno ne nasih i nikako kod fudbalera Partizana...
Kad je i zensko provalilo da igraju k'o baletani (sry, off)

hulio_salinas

e, ali stvarno je dobro ovo... stvarno vidis nesto sto malo ljudi moze da vidi..
a i buduci smo farmaceuti, majku mu... moramo da znamo ko, sta, gde, kako, zasto...

zabica

nemojte pogresno da me shvatite, svidja mi se anatomija, ali iskreno koliko je vazno da mi to znamo?
da li se srecemo sa ovakvim stvarima kasnije u poslu? (cisto me interesuje)
p.s. slobodno moze da proziva i druge sportove u Srbiji  :> :>

Bred

Pa tesko da ces ti pacijentu morati da objasnjavas nazive organa na latinskom ali je deo u sirokom obrazovanju farmaceuta jer smo mi ipak povezani sa medicinom  a i nuzno je za razumevanje ispita na visim godinama.