Anatomija

Started by hulio_salinas, 28-11-2006, 15:26:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

:wave: Hm. Ajde dosta. Nemojte se zajebavati. Dobra je fora, ali nerealna.  :ball2:

lane

Je l' ispit mora da se potvrdi ba¹ 10. ili mo¾e i 8. (posle biologije)?
Danas su neki prièali kako mora ba¹ desetog... :hmm

hulio_salinas

Mislim da ne mora. Valjda moze DO 10.

Pedja

Jel imamo nekih pogodnosti za ovaj drugi deo ,mozda nesto ne treba ili tako nesto   :hm

hulio_salinas

Ima. Izdiktirala nam je Dr Djonic sta treba, a sta ne treba. Ako budem imao vremena, napisacu posle Biologije.

jeca87

Nadji vremena... :)

Ti si ovde najazurniji, samo se u tebe uzdam! :ljubav

hulio_salinas

Cekaj da prodje Biologija, pa cu iskucati.  :cvet

Pedja

Pa ajde probaj pre   :lol:

jeca87

Ma ne moras pre!

Sto zezas Pedja, kao da ces da pocnes da ucis pre?! :)

biwi

pa jeco ok je za nas koji polazu biologiju, ali ima i onih koji su pali i bios i organsku pa njima treba dati sansu da poloze makar anatoniju, samo malo razumevanja....

hulio_salinas

Hey Biwi, u pravu si! Jbt, zaboravio sam na ostale ljude. Bio sam toliko egocentrican da sam zaboravio da ne spremaju svi Bios. Evo sad cu otkucati, pa cu izbaciti na forum. Vidimo se kasnije.

Pedja

Napokon neko ko razume...  :wink:

Jeco ,ja sam pao i Bios i Organsku   :(    a005

biwi

Vidis jeco kako ja mislim na Pedju.... znam ja ko je pao i bios i organsku!!!!

jeca87

Sorry, ljudi, uopste nisam razmisljala! :)):

pipi_duga_carapa

meni danas javise (c c c ... sve saznajem od drugih) da za anatomiju treba da dodjemo da se upisemo 9. u 11h, ne treba index, ne treba nista, samo da se potpisu ljudi koji izlaze na ispit ... i koliko kontam ne mora licno da se potpisuje (bar su meni neki ljudi rekli da ih potpisem;p)
toliko (8

a sto se ispita tice - ja znam samo oblasti, ne znam nista detaljnije sta treba ...