Anatomija

Started by hulio_salinas, 28-11-2006, 15:26:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

bato i meni je bilo zanimljivo, dok nam nisu rekli:
"Ljudi, od sledece nedelje nema zezanja. Morate uciti! Pitacemo vas posle svakih vezbi... Vi ste Bolonjci..."   :>

zabica

mozda to tako zvuci, ali bolje je da nas pitaju (citaj interaktivna nastava) jer ne verujem da ce nam to mnogo znaciti ako nesto ne znas u datom trenutku, a mnogo ce nam znaciti da nas natera da postepeno ucimo...

hulio_salinas

u pravu si...
bilo je mnogo lepo kada smo dolazili bezbedno na vezbe... jeste da je na nasu stetu, ali smo barem uzivali u trenutnku... ne misleci na SUTRA...

Pedja

Quote from: zabica on 15-12-2006, 08:34:44
mozda to tako zvuci, ali bolje je da nas pitaju (citaj interaktivna nastava) jer ne verujem da ce nam to mnogo znaciti ako nesto ne znas u datom trenutku, a mnogo ce nam znaciti da nas natera da postepeno ucimo...

Sta je tu je ... Nas niko ne pita nizasta tako da svidjalo se to nama ili ne pitace nas.
Demokratija?  :/

hulio_salinas

demokratija? ne... ali... ipak nije ANARHIJA...   :]   :hm

lycos

sve to lepo zvuci..ispredaju ti,ti naucis,na vezbama ponovis..to je jedan predmet..a sta sa ostalix 5-6! ovo je nesto sto se proteze kroz sve teme  u 'bolonjskom programu'

zabica

ljudi to je bolonja, ali predvidjeno je manje gradiva! onda mozes sve da stignes, i da spremis svaku vezbu i da ucis sve...

Pedja

Quote from: zabica on 15-12-2006, 15:18:39
ljudi to je bolonja, ali predvidjeno je manje gradiva! onda mozes sve da stignes, i da spremis svaku vezbu i da ucis sve...

Kao idealan gas u Fizici ovo bi trebalo da bude Idealna Bolonja  :>

lycos

pedja   :Bog  :Bog  :Bog

hulio_salinas

:police:

ljudi,
prestanite sa
OFFom u svim
temama!
=========
ne mesajte ni
teme ni predmete

:cvet

lycos

jel izasla vise ta knjiga ili da kopiram onu staru od nekoga??

Mares777

koji su termini vezbi iz anaomije petkom za studente prve godine

hulio_salinas

E da zaboravih nesto...

Ipak nas nisu pitali na proslim vezbama. Asistentkinja je rekla:
"Neki vid provere vaseg znanja mora postojati. Profesorka je odlucila da ce to biti u vidu kolokvijuma. Razmisljalo se da li usmeno ili pismeno, ali kada smo videli da vas ima 350, odlucili smo da ce isti biti u pisanoj formi."

whatever

Sto se tice knjige, asistentkinja je rekla da ce izaci do Nove godine, i da ce kolokvijum biti posle praznika. E sada, neke koleginice su fotokopirale staru knjigu, i ono sto ona prica na vezbama poprilicno prati sadrzaj te knjige, naravno ako se zanemare neke nebitne recenice izmedju  :> Tako da, i kada izadje nova, mislim da nece imati neke kapitalne promene, mozda bude malo sarenija...

Pedja

Da i ja sam tako cuo,i video sam tu staru knjigu i mogu vam reci da se u njoj nalazi sve sto smo do sada ucili i to ne mnogo vise od toga.