Januarsko-februarski ispitni rok

Started by hulio_salinas, 01-12-2006, 20:07:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lycos

Phenomenon

Ja mislim da je 29.1. uvod, za one koji nisu polozili, mada nisam siguran.

hulio_salinas

ISPRAVKA!!!

Evo rasporeda ispita:
01.02.        Matematika - pismeni
05.02.        Neorganska hemija
06-07.02.  Matematika - usmeni
07.02.        Biologija     (ISPRAVKA!)
08.02.        Organska hemija
12-14.02.  Fizika
19.02.        Anatomija

lycos

znas ,sta sam mislio..da pitamo organsku-profu ujutru, da l' bi nam ona odlozila zavrsni za ,na primer 16-ti,ako vec bios nece.sta kazete????

hulio_salinas

Plan je da odem sutra sa Zabicom do instituta pa da vidimo sta mozemo uraditi... Probacemo sve sto mozemo...
Bilo koji predmet...
Prica je kompleksna... Bolje da ne idem u detalje...
Probacemo...

lycos

pisi onda uvece sta si uradio..a ako promenite nesto-moj savet je da kazete mikrofonom svima u amfiteatru..jer toliko pricha i prichica kruzi da ne znam vise sta da slusam ..svi su u zabuni

hulio_salinas

danas sam bio prinudjen da MIKROFONOM objasnim sve!
toliko se atmosfera zagrejala, da sam morao da objasnjavam stvari...
Ljudi su cudo sa svojim DEZINFORMACIJAMA!!!

Jedna pogresna informacija nas je za malo ubila...  Strasno...

lycos

off-dezinformacije su karakteristicne za ovu nasu generaciju..ovaj je cuo jedno,a onaj tamo nesto peto..

jeca87

Samo vi javite sta ste uradili posto je po ovom rasporedu nemoguce sve postici! (nadam se da ce neko od profesora ovo da procita i da nam izadje u susret)

lane

E, stvarno je nemoguæe!!! Stra¹no je da izmeðu biologije i organske nemamo ni jedan dan slobodno!!! Bukvalno pola¾emo ispite dan za danom...
Hulio i Zabice, probajte sve ¹to mo¾ete...

hulio_salinas

Eh... Eh...
Pokusacemo...
Bice jako tesko... Tako nam je danas rekla prof Potparevic...
Uh...
Probacemo sve sto je u nasoj moci, jer je to za NASU korist (naravno)...  :wink:

drz' te nam palceve...   :C

jeca87

Aaa, Hulio, moraces da se kandidujes na sledecim izborima (posto si na ove zakasnio)! Vec si prihvatio taj govor politicara! :) :) :)

hulio: ubicu te zbog OFFa, carice!  :cvet

lycos

danas sam se zeznuo..ubacio u sanduce prijavu i uplatnicu..a na prijavi nisam upisao datum i koji je rok u pitanju..auu al sam se onda istripovao..vracao sam se na fax..kaze ona zena sa saltera da je sve kao ok..

Bred

zna se da je za januarski rok jer zasto bi sad prijavljivao za april, kontas? :)

lycos

pa da ,ali jos sam zelen za te stvari,tek sam prva godina..i nisam znao kakva su pravila..:K