Sociologija

Started by Ksenija, 09-05-2006, 19:29:30

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Darker

J akod nje ne da sam pisao svojim reèima, nego sam u jednom pitanju dodao jedan vic :> :> :> I dobio 10... Ali naravno, da je to sve bilo sa razlogom i sa vezom sa onim u knjizi...

Alnus Glutinosa

Jos ako imas lep rukopis, desetka k'o vrata!!! :D

pekmez

Quote from: marer_86 on 24-05-2006, 06:57:04
mislio sam nestvarno lako!! :>
jedna grupa je imala kao sto sam rekao 1 i 8, a druga 5 i 9 pitanje!!! Znaci profesorka u odabiru pitanja sa spiska nije isla dalje od 10 (tacnije 9.)!!! Sad smo i to razjsanili!! I da- dobijas jedan list sa 2 pitanja!! e na tom listu bi bilo pozeljno da das odgovore,sazeto... moja preporuka svojim recima ali se naravno moras da dotaknes i knjige da vidi da je procitana!! SRECNO!!
ako ima jos sta nejasno reci!

u redu, hvala.

Sara

Ako je do lepog rukopisa, mene ce da obori!  :'( >:D   :>

Bred

A ja sam onda extra prosao sa tom devetkom :>

Ksenija

e ja vala ubola 10 na usmenom!!!! :wink:

Bred

Bravo! Castis! :P

Bred

Upis ocena iz sociologije za studente koji su polagali 22.5 je 9.6.2006 u 9h a za one koji su polagali 26.50je 30.6.  u 9 h
ne mora licno da se dodje, a moze da se upise i u septembru

Ispit je 29.6 u 9h u A4

Ksenija

izasao spisak ocena za ljude koji su polagali 22...
bas lepe ocene...mada ima i jedna 5 ,jedna 10 +++ i tako to hehhe :happy:

Vampire 666

Najlakshi ispit u istoriji ispita! Uchi sam za pismeni dan-ipo, a dobi 10!

Ksenija

sto ih vise nije takvih :roll:

pereca

bas mi je drago da je sociologija postala normalan ispit. A kako je nekad bilo... :shock

yeca

Kako je nekad bilo???

nasty girl

ja sam cula da je strasno nekad bilo ljudima je bilo jako tesko da je poloze... :confused: :confused: :confused: :confused:

pereca

Quote from: yeca on 10-06-2006, 20:43:33
Kako je nekad bilo???

Nekad je sociologija bila medju najtezim ispitima na faksu. Mogao si da naucis sve od korice do korice i da padnes. Predavao je totalno lud profa, koji izgleda nije pregledao radove (polagalo se samo pismeno) nego je nasumice izvlacio papire i na njih upisivao ocene. Da ne pricam da je vecina ljudi padala. Onaj ko je dobijao 9 ili 10 nije znao sta ga je snaslo. E to se zove sreca. Meni su neki ljudi rekli da u svojim radovima nisu uopste pisali o sociologiji, vec o nekim glupostima van pameti i dobijali su prolazne ocene.

Btw, ja sam sociologiju polagala kod Mire Markovic (predavala je na PMF-u) i za nepoverovati koliko je bila cool profesor. Moram to priznati, iako sve ostalo u vezi nje ne mogu da svarim.