Fizika

Started by Ksenija, 09-05-2006, 19:45:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Vampire 666

da li mi koji smo polozili prvi kolokvijum, a vrisnuli drugi, polazemo u septembru sve ili samo drugi deo?

Jecca

Ma polozen prvi deo vazi dozivotno.Znaci u septembru samo drugi deo.U koliko sati su rezultati u sredu?

Vampire 666

nasty girl

a oni koji su radili u 9 njima u 10

Sara

Ksenija

ma sta u 13:13?odakle vam to?
za one od 9 je rekao da ce za njih prvo da izadju rezultati...al nisam cula u koliko sati...znaci u 10h?

Zemunac

eeee!  polozio sam fiziku  6 ko vrata!! :V   (hvala bogu a taman sam pomislio da ja svaki predmet moram jednom da padnem)  jel ovi sutra na usmenom pitaju ili samo upisuju ocene??

Vampire 666

...septembar...

Ksenija

6 ki vrata!na prvom delu 7 ...

valjda ce damo da upisuju ocene...30 studenata za sat vremena treba da "ispitaju"...mislis da ima sanse...?ja mislim da ce samo da pitaju one koji su izmedju a oce vecu ocenu...

nasty girl

imam uslovne poene na drugom delu,a na prvom imam 7...sta li ce biti??? :` :` :` :`

Maza15

Jel dosta ljudi pro¹lo iz fizike?????

nasty girl

oni sto su u 9 izasli oko 30-ak ljudi je na uslovnom...

Zemunac

jel znaju ovi od proslih godina jel pitaju ili ne?

Bred

A da mi tj vi malo citate prethodne odgovore? hm :roll:

zoe

Е да могли би мало да читате и раније написане стварчице. Ал ево бићу добра, Nasty, то што имаш условне поене није баш весело, зато лепо прелистај то још мало и очекуј да те пита. Не верујем да ће те питати нешто ван памети али да ће те нешто питати то је сасвим извесно. Усредсреди се на МГ питања, вероватно си ту нешто на граници па си зато условно... Ајд па срећно!