Anatomija - Sta treba uciti za ispit?

Started by hulio_salinas, 05-02-2007, 18:04:07

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pipi_duga_carapa

pa kao sto cemo u II semestru imati samo po 1 kol iz polusemestralnih ispita, tako smo imali i iz anatomije (;

p.s. nije isto uporedjivati biologiju i anatomiju ... posto smo na biologiju bili spremni, znali smo kakvi su testovi bili ranije pa se i moglo ocekivati ... dok smo iz anatomije super prosli na I kol (bilo je kako su rekli da ce biti), ocekivali smo da ce slicno biti i na ispitu ... ne kazem ja nista lose o njima, samo su nas iznenadili sa ovakvim pitanjima (a mene posebno sa 30min (: )
ne znaci da smo mi sad nezahvalni time sto se cudimo kako je ispit izgledao ...

ponisti? ja izgleda nisam u toku, ali pp zbog cega bi mogao ... mada kod nas ... ?:

hulio_salinas

OK. Molim vas prekinite ovu raspravu.

Znaci, ako vam se nesto ne svidja idite i zalite se. Ponistite ispit ako su vas ostetili i nemojte siriti ovde mrznju i netrpeljivost.

:cvet

jeca87

1)Niko ne siri nikakvu mrznju. Ovde govorimo o cinjenicama. Ja ne znam sta se desavalo u ostalim amfiteatrima, znam samo kako je bilo u 3-ojci, posto sam bila tamo.

2) Mislim da postove ne treba brisati jer forum valjda sluzi za iznosenje misljenja. Iznad svakog mog posta stoji moje ime, i ako se neko ne slaze ili je uvredjen obratice se direktno meni, nema razloga da bilo ko drugi ispasta.

3) Nemojte uporedjivati anatomiju ni sa neorganskom ni sa biosom. Nas Djelic nikad nije zavlacio, rekao je: Sve sto je u knjizi, dolazi u obzir. O neorganskoj necu ni da komentarisem...carice.

Pedja

Da ok Jeco,sve ovo sto smo rekli to stoji ali oni koji su bili u kecu znaju o cemu se radi...

Bojana 153

Da, mi koji smo bili u kecu znamo kako je bilo, ali niko od nas nije trazio da tako bude niti je velikom broju nas uopste pomoglo. Bas naprotiv, samo nam je ometalo koncentraciju. I zbog cega vas nekoliko ima nesto protiv sto se zalimo na organizaciju i na to sto su dali gradivo za koje je receno da ga ne treba uciti? Pa zar treba da im "oprostim" ili "precutim" ovo, jer nisu uspeli da zavedu mir na ispitu?

Pedja

Posto vidim d a govoris meni ,citiracu sebe...

Quote from: Pedja on 18-02-2007, 11:11:29
1.Ispit nemoguce lose organizovan
2.Bili su nam zubi,za koje je receno da nece biti
3. Endokrine zlezde su nam bile jedno 4,5 pitanja min i ne samo gde se nalaze ,vec oni lobusi,isthmusi itd (znaci nije odrzana rec o onome samo gde se koja nalazi)
4.Premalo pitanja iz Digestivnog
5.CNS- Rekli su da je dovoljno sa beleski ali ocigledno da su bila pitanja koja prvi put cujem(mozdanice,rombocephalon...)
6.Prvi kolokvijum,20 pitanja-40 min a sada 30 pitanja(mnogo tezih) za pola sata

Sta je ovde ispostovano,sta je ovde dobro?

Znaci trebali su da kazu da ce biti sve ovo,a ne da nas zamlacuju,na foru ucite vi nesto najosnovnije a mi cemo vam dati nesto tesko za ispit...  :box

Bojana 153

Ne govorim licno tebi, Pedja, procitala sam tvoju poruku i imamo isto misljenje. Ovo govorim drugim ljudima koji su rekli da je ispit bio FER!!!

Pedja

Pa ne Fer ,nego sto mi pricamo koji smo bili u kecu a znas zasto da ovde ne pisem...

Bojana 153

Quote from: Pedja on 19-02-2007, 20:56:57
Pa ne Fer ,nego sto mi pricamo koji smo bili u kecu a znas zasto da ovde ne pisem...
Nije mi najjasnija tvoja poruka. izvini

majche

ljudi slozicete se da mi najmanje odlucujemo da li je nesto fer ili ne....

Mishica

Ja nemam komentar za ove nezadovoljne,strasno koliko su nezahvalni!!!!!!!!!!
Volela bih da znam kolika bi prolaznost bila da profesorka nije dozvolila
sve ono sto se desavalo na ispitu!!!!
Poseban pozdrav za sve koji zele da poniste ispit!!!

mina_v

Quote from: hulio_salinas on 18-02-2007, 18:16:56
MINA, HVALA NA PODRSCI!!   :ljubav:   :cvet
Ma nema na cemu!!!!!! :wink: :cvet

Quote from: Mishica on 20-02-2007, 16:41:46
Ja nemam komentar za ove nezadovoljne,strasno koliko su nezahvalni!!!!!!!!!!
Volela bih da znam kolika bi prolaznost bila da profesorka nije dozvolila
sve ono sto se desavalo na ispitu!!!!
Poseban pozdrav za sve koji zele da poniste ispit!!!
Delim i tvoje misljenje!!!

lycos

Quote from: jeca87 on 19-02-2007, 19:23:18
1)Niko ne siri nikakvu mrznju. Ovde govorimo o cinjenicama. Ja ne znam sta se desavalo u ostalim amfiteatrima, znam samo kako je bilo u 3-ojci, posto sam bila tamo.

2) Mislim da postove ne treba brisati jer forum valjda sluzi za iznosenje misljenja. Iznad svakog mog posta stoji moje ime, i ako se neko ne slaze ili je uvredjen obratice se direktno meni, nema razloga da bilo ko drugi ispasta.

3) Nemojte uporedjivati anatomiju ni sa neorganskom ni sa biosom. Nas Djelic nikad nije zavlacio, rekao je: Sve sto je u knjizi, dolazi u obzir. O neorganskoj necu ni da komentarisem...carice.

JECO SRCE LJUBIM TE..

mozda je vreme da se ova rasprava privede kraju.. cekaju nas novi predmeti...

jeca87

OFF Ljubim i ja tebe, sreco!

Misice, nisam nezahvalna, nemam na cemu da im budem zahvalna (barem ne sto se ispita tice). Kod mene u amfiteatru niko nista nije dozvolio, i ja se na to uopste ne zalim, radi se o drugim stvarima, procitaj predhodne postove.

Hajde da lepo zavrsimo s ovim, sta je bilo bilo je, nema nazad.

Jos jedan OFF: Mislim da nema razloga da se zbog ovoga ne javljamo jedni drugima na hodnicima... Nisam imala nameru nikog od vas da uvredim, i nadam se da nisam. Sve moje primedbe su bile upucene na racun instituta.

hulio_salinas

Nama treba svima jedan stap!

Ne znam ko je kad bio da upise ocene, ali ja kad sam bio zaprepastio sam se!

Profesorka je toliko bila van sebe, toliko nervozna, razocarana, povredjena i UVREDJENA da joj se tresla vilica, kad god bi nesto progovorila.

To vam sve govori.

Treba neko da uzme jedan stap i da nas ubije od batina, jer smo BEZOBZIRNI!