Statistika u farmaciji

Started by hulio_salinas, 19-02-2007, 02:09:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

Statistika u farmaciji

Bodovanje
1. Predavanja - 7 nedelja = 1-2 poena
2. Ve¾be - 7 nedelja: 7 X 1 poena = 7 poena
3. ©est domaæih zadataka: 6 X 1,5 poena = 9 poena
4. Oslobaðajuæi kolokvijum (Prvi deo ispita): 40 poena (za prolaz je potrebno 24 poena)
5. Ispit (Drugi deo): 40 poena (za prolaz je potrebno 24 poena)
Krajnja ocena
6 - 60-68 poena
7 - 69-78 poena
8 - 79-86 poena
9 - 87-94 poena
10 - 95-100 poena

Kalendar
19.03. Prvi deo ispita (kolokvijum)
16.04. Ispit

Sa sastanka
- Prvo jedno izvinjenje: ne znam ime ni profesorki ni asistentkinji. Izvinjavam se zbog toga.
- Cini mi se da su i prof i asist veoma korektne. Rekli su nam da sa ovim predmetom necemo imati problema ako radimo redovno domace zadatke i ako smo aktivni na vezbama.
- Na nasu molbu, odlucili su da organizuju kolokvijum, na kome cemo polagati prvi deo ispita. Ponavljam - kolokvijum nije obavezan! Ako smatrate da vam je lakse da date ovaj ispit iz dva dela, onda izadjite na kolokvijum. Ako ne - moracete sve na ispitu.
- Da ne bih duzio dalje, rekli su da ce celu pricu ispricati celoj generaciji.
- Jos nesto - utisak je da potpuno razumeju sta nam se desava. Svesni su da nam je mnogo tesko i trudice se da nam ne prave mnogo problema. Stvarno mislim da su na mestu, a to mogu da potvrde ostali. Uostalom, sacekajmo danasnje predavanje.
- Ovo su samo osnovne stvari. Moguce da sam nesto zaboravio, pa ako imate pitanja pitajte.

Pedja

Da li je sve sto nam je potrebno za ovaj ispit,sadrzano u onim predavanjima sa neta,tj da li ce trebati

da se ide redovno ida se prati? (jer bodove sa predavanja dobijamo na osnovu vezbi :hmm  )

Phenomenon

I vise nego dovoljno je to sa neta.

Jedna molba, posle danasnjeg predavanja, posto se i prof. i  asistenti stvarno trude da nam olaksaju, nije u redu da onolika galama bude na predavanjima. Ko ne zeli da slusa, nek ne dolazi. Time cemo postici dve stvari, ispostovacemo prof. i omoguciti da nesto cuju oni koji zele da slusaju.

Pedja

Quote from: Phenomenon on 19-02-2007, 12:12:54
I vise nego dovoljno je to sa neta.

Jedna molba, posle danasnjeg predavanja, posto se i prof. i  asistenti stvarno trude da nam olaksaju, nije u redu da onolika galama bude na predavanjima. Ko ne zeli da slusa, nek ne dolazi. Time cemo postici dve stvari, ispostovacemo prof. i omoguciti da nesto cuju oni koji zele da slusaju.

U pravu si..

A samim tim ta nasa galama proizvela je onakvu kontrolu na Vezbama,kao da smo na Ispitu  :shock

:OFF  Sa vezbi: Apsolutna nula je npr ako u apoteku ne udje nijedan kupac,to znaci da je u apoteku ulazilo 0 ljudi   :K   :luda

hulio_salinas

Ono sto se danas desilo na predavanju iz statistike je TOTALNI BEZOBRAZLUK!

Asistentkinje su posle predavanja dosle do profesorke i bukvalno rekle:
"Profesorka, svaka Vam cast kako ste mogli da drzite predavanje. Ovo je bilo strasno."
A profesorka je samo odgovorila:
"Bude li neko pisnuo na vezbama, sve ih poizbacujte!"

Veoma los pocetak.

Jos nesto. Tokom predavanja asist Aleksandtra mi je prisla i rekla:
"Kolega, moracete da kazete kolegama da se ovako ne sme! Moracete da im kazete da moraju da se ponasaju dolicno! Ovo nema nikakvog smisla! Ovo ovako ne moze!"  :shock   :wall:

Neki ljudi jednostavno ne znaju gde se nalaze i sta rade!

Profesorka i asistentkinje se maximalno trude da nam olaksao. Culi ste sta je profesorka danas rekla za SVOJ PREDMET:
"Statistika je mali (polusemestralni) ispit i nemojte da pravimo problem oko njega. Radite ono sto vam kazemo i polozite ispit sto pre, jer nema smisla da vam ovako mali ispit otezava studiranje."

Sta reci posle ovoga?

jeca87

Zato smo mi "bucni" odmah izasli napolje da ne bismo ometali one koji zele da slusaju. Ispali smo fer! :)

P.S. Ja nisam pustila glas, ali nisam videla svrhu sedenja na tom predavanju...

zabica

svi su videli kako to izgleda pa koga stvarno interesuje i spreman je da cuti i slusa, taj neka dolazi. svi ostali ne moraju, niko im nece uzeti za zlo!

cak i na vezbe ne morate da dolazite, pa kalkulisite sami, ali ajde da ne pravimo probleme i da ne otezavamo sami sebi...
:cvet

lane

Ni ja nisam mogla da verujem kako neki ljudi jednostavno ne po¹tuju profesore i samim tim ometaju predavanje i one koji ¾ele da slu¹aju!  :shock
Meni je bilo neprijatno zbog onolike galame, a nisam prièala! :roll:
Mada, ne verujem da æe oni koji ne ¾ele da slu¹aju dolaziti vi¹e na predavanja, tako da neæemo imati ovakvih problema... :wink:

lycos

Quote from: jeca87 on 19-02-2007, 15:35:48
Zato smo mi "bucni" odmah izasli napolje da ne bismo ometali one koji zele da slusaju. Ispali smo fer! :)

P.S. Ja nisam pustila glas, ali nisam videla svrhu sedenja na tom predavanju...
sve si rekla...ko ne zeli da slusa izasao je..
ko ne prati i ometa-a ostao je,to je vec druga prica..

jeca87

Da, da... Ne verujem da ce se ponoviti.

hulio_salinas

Mi se kao nesto borimo za neka prava, a ponasamo se kao STOKA!

Kako ljudi misle da im bude lakse i bolje, ako ne rade ono sto MORAJU DA RADE: POSTOVATI PROFESORE.

Ja nemam obraza da izadjem pred profesorku i da joj trazim nesto, jer se ona oseca prevarenom. Ona nas je jedina razumela na sastanku i sve je ucinila da nam olaksa! A mi smo joj onako vratili na predavanju.

Tuzno!

A znamo da lajemo na zvezde...

shiky

Quote from: hulio_salinas on 19-02-2007, 15:26:02

Jos nesto. Tokom predavanja asist Aleksandtra mi je prisla i rekla:
"Kolega, moracete da kazete kolegama da se ovako ne sme! Moracete da im kazete da moraju da se ponasaju dolicno! Ovo nema nikakvog smisla! Ovo ovako ne moze!" 

Pa mislim da je bezveze to sto ti je rekla,jer ne mozes ti jedan da umiris masu...i neces sad vuci svakog za rukav da bi cutali...Ne mozes ti da vaspitavas ljude

jeca87

Ma ljudi, kazem vam, oni koji nece da slusaju predavanje iz statistike sigurno vise nece ni dolaziti, tako da nece biti frke.

hulio_salinas

Shiky, nije ona mislila na to. Mislila je da uzmem mikrofon posle predavanja i da drzim cas o lepom ponasanju. Ja to ne zelim da radim, niti mogu da radim. Ako roditelji nisu usadili seme vaspitanja, mene ne zanima da ja to radim!

Juce sam na vestima cuo dobru recenicu, koja moze da se primeni na nas slucaj:
"Krivica je pojedinacna, a steta je kolektivna!"

shiky

Pa u svakom slucaju,nismo u vrticu da bi drzali casove lepog ponasanja.Ma bilo,i proslo,sto kaze jeca87 koga ne zanima,taj nece dolaziti,idemo dalje...