Botanika

Started by hulio_salinas, 19-02-2007, 08:37:03

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mina_v

Zabice:
Quote from: mina_v on 22-02-2007, 11:59:14
Ja se prva NE slazem da se odreknemo te slobodne nedelje i da idemo na Goc!!!!!!

I ja zelim da pohvalim Institut za Botaniku!!!!
Super su!!!! Asistent (asistentkinja je dosla tek pri kraju) je ostavio fenomenalan utisak!!!
Kralj!!!!! Ko je imao vezbe zna o cemu pricam-da dodjemo kad god hocemo, oni ce uvek naci vremena da nam objasne sta nam nije jasno, ako ne mozemo da dodjamo na fax da im se obratimo putem mail-a....
Stvarno za pohvalu!!!

zabica

Quote from: mina_v on 22-02-2007, 19:02:12
Zabice:
Quote from: mina_v on 22-02-2007, 11:59:14
Ja se prva NE slazem da se odreknemo te slobodne nedelje i da idemo na Goc!!!!!!

I ja zelim da pohvalim Institut za Botaniku!!!!
Super su!!!! Asistent (asistentkinja je dosla tek pri kraju) je ostavio fenomenalan utisak!!!
Kralj!!!!! Ko je imao vezbe zna o cemu pricam-da dodjemo kad god hocemo, oni ce uvek naci vremena da nam objasne sta nam nije jasno, ako ne mozemo da dodjamo na fax da im se obratimo putem mail-a....
Stvarno za pohvalu!!!

ups, mina, nisam videla ne    :stid:
:cvet

i a dodam da se slazem sa svim ovim sto si rekla ljudi su  :Bog a mi smo zbog toga  :happy:

hulio_salinas

Cekaj, cekaj. Znaci bolje da ostane ovako ili...

whatever

Znaci, jednodusno smo se slozili da cemo da sedimo i strebamo umesto da biljarimo  :K

hulio_salinas

Odlicno. Razmisljamo isto!

:smekerica:

jeca87

Sta se radi na vezbama iz botanike?

Pedja

Posmatranje epidermisa biljaka...

Zanimljivo je jer se preparati prave na licu mesta i bas je  :V  ,malo smara ono popunjavanje praktikuma ali bice bolje sledeci put kad se nauci unapred  :>

hulio_salinas

Super su vezbe. Zahteva stalnu angazovanost i redovan rad. Bas kao sto je Zoe i napomenula.  :cvet

Phenomenon

Meni je OK sto su sasistenti stvarno spremni da pomognu.

Q: Da li je dovoljno za ispit da se nauci "samo" ono sto pise u knjizi, ili je neophodno ici i na predavanja i hvatati beleske? Tj. da li prof. prica nesto van knjige?

zoe

Довољна је књига. На предавањима не мора апсолутно ништа да се пише, то чак и они наглашавају! Важније је да се слуша! Предавања су исто много лепа и свима препоручујем да иду на њих! Онда ћете се заљубити у биљке заувек... :happy:

Phenomenon

pipi_duga_carapa

Quote from: shiky on 21-02-2007, 19:44:29
Stvarno bi bilo super da idemo na Goc...Nas je profesor botanike u srednjoj vodio na to biljarenje,i bilo je extra(sem pljuska koji nas je uhvatio,pa smo se svi cedili :happy: Preko dana smo isli u "pohode" ,a uvece,zna se,zuraja! :V
hehe .. da, svakako nam je bilo zanimljivo na biljarenju (: a ko je hteo mogao je nesto i da nauci ;p

inace, bilo bi divno kada bi nasli vremena da odemo na goc (: mislim nekako drugacije ... ne moramo da idemo na 7dana ... znam da su na bioloskom fakultetu isli na jednodnevno biljarenje, mozemo i mi tako ... ne moramo na goc ... mozemo i negde drugde ... a i mozemo neku slobodnu nedelju da odemo na kosutnjak ili bar nesto ... mislim da bi nam svima prijalo, a jedan dan nas ne bi puno ostetio (: (ili sam ja pogresno shvatila, tj da mi svakako idemo u Kosutnjak ili tako negde, ali je pitanje samo da li hocemo na Goc? u tom slucaju bi ovaj moj post bio apsolutno bespotreban)
a da li neko zna da li mozda mi mozemo da udjemo u bot.bastu besplatno ;p ipak i mi imamo veze sa biljkama (: ili mozda imamo bar neki popust? (8 ja bih svaki dan isla u bot.bastu (:

p.s.meni su vezbe tako saaaavrsene (: ja sam bila odusevljena posle istih (: mnogo su lepi preparati (: a i uopste sve je super vezano za botaniku ... (8

i da ono sto mi se jaaako svidja jeste to sto imamo dodatne poene ... sto znaci da ako nekada negde malo kiksnemo, to mozemo nekako da nadoknadimo (: sto je super (:

shiky

a da li neko zna da li mozda mi mozemo da udjemo u bot.bastu besplatno ;p ipak i mi imamo veze sa biljkama (: ili mozda imamo bar neki popust? (8 ja bih svaki dan isla u bot.bastu (:
Ulaz u botanicku bastu je besplatan uz index,mada je cena sasvim ok.Ako se dobro secam ja sam platila 100din,ali je to bilo u septembru...

jeca87

Je l nam trebaju mantili za botaniku i sta treba od "dodatne opreme"?

Phenomenon

Mantili ne trebaju. Ja sam jedan od retkih (ako ne i jedini) idiota koji je mislio da trebaju. Treba ti skalpel ili zilet, mada ako nemas nije strasno, samo pozajmis od nekog. Praktikum ponesi i naravno olovku da pises.