Engleski jezik

Started by lycos, 02-03-2007, 13:06:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lycos

nece zena da uzme mikrofon, pa nece..   :djavo puc :djavo       

by the way,predavanja su obavezna od next week..prozivace

pipi_duga_carapa

p super se ona cuje s obzirom da nema mikrofon ... nego sto se mi ne cujemo ;p

Bred

e, stvarno treba da je primorate da koristi mikrofon. popricajte s njom

lane

Mislim da je prof. shvatila da je potrebno da se koristi mikrofon...
Jedini je problem kada mikrofon da nama, pa onda ona prièa bez njega...
Inaèe, ja ba¹ ne¹to nisam zadovoljna predavanjima, pogotovo ne bodovanjem aktivnosti...
Mislim da je nemoguæe oceniti 200 studenata za aktivnost, barem ne pravedno.
Npr. ima ljudi koji æe se javljati iako ne znaju ba¹ najbolje, ali, eto, dobiæe taj plusiæ (jer prof. ne gleda ko se upisuje posle predavanja i da li je taj neko znao ili ne), dok oni koji fenomenalno znaju se mo¾da neæe javiti jer im je glupo ili ¹ta veæ...
Da me ne shvatite pogre¹no, treba da se javljaju i oni koji ne znaju - da nauèe, ali mi se èini da pojedini to rade iz nekih drugih razloga...
A i mnogo nas je da bi tako ne¹to dobro funkcionisalo...
Super je to ¹to ¾eli da ukljuèi studente i da nas natera da prièamo, to stoji...

cvetulence

Ima jo¹ gora stvar, juèe posle predavanja nije dala da se svi upi¹u koji su se javljali,( jer je veæ u¹la prof. fizièke hemije)tako da su neki ostali o¹teæeni bez tog + koji mnogo znaèi.

hulio_salinas

Nemoguce je organizovati onaj vid interaktivne nastave sa 200 studenata. Ono je dobar nacin, ali za mnogo manju grupu studenata (tipa jednog odeljenja).

Phenomenon

Meni je ovaj engleski krajnje nezanimljiv. Najjaca je knjiga, otvaram knjigu onako bzvz, kad odjednom sevnu neki mehanizam, na engleskom naravno.

jeca87

Meni je katastrofa! MOLIM nekog da urgira za ruski!!!!!! (npr. Hulio, Bred...)

hulio_salinas

To se ne moze urgirati nikako. To ne zavisi od nas, naravno.

Profesor ruskog jezika nije ni bio obavesten da farmaceuti ove godine ne dolaze na njegove casove. Takodje, prof Nemackog je pozvana na sastanak i receno joj je da farmaceuti vise nece pohadjati ovaj jezik.

Oko jezika je nastala opsta zbrka, jer niko nema nadleznost da pokrene tu stvar. Naime, nas fakultet je ostao bez uprave fakulteta. Prodekan za nastavu ima tu nadleznost i on jedini moze pokrenuti inicijativu. Posto mi istog nemamo, ostajemo u neobranom grozdju!

Situacija je jako teska. Najgore sto nista ne zavisi od nas!  :wall:

lycos

rekla je da ce dati par testova na osnovu kojix cemo skupiti minimum za aktivnost-tj. 13 bodova,cini mi se.. a sta ako neko od nas omane na tom testu..i kako ona moze steci uvid u znanje nekog studenta ako se on javi 2-3 puta... to je nemoguce, ali ona tera svoje...

mushu

Hm...posle prevog predavanja sam bila toliko besna da mi je doslo nekoga da zadavim, posle drugog sam shvatila da cemo obnoviti gradivo uvoda u farmaciju....a na trecem cu verovatno da se ukljucim u ovaj nemoguci vid aktivne nastave, kad mogu ljudi koji od pacijenta naprave strast izgovorom sto ne bismo svi brbljali...inace bilo bi zanimljivo da se za SVAKO pitanje SVI javimo, onako cisto da vidimo kako bi onda odredila ko je aktivan...

lycos

Quote from: mushu on 03-03-2007, 15:19:46
kad mogu ljudi koji od pacijenta naprave strast izgovorom sto ne bismo svi brbljali...
xa xa, carice.. pa u pravu si potpuno

lane

Meni samo nije jasno kako ona veruje da to mo¾e da funkcioni¹e...
Savr¹eno je jasno da to ne mo¾e, ali ona i dalje radi suprotno.
To bi jedino mo¾da bilo moguæe da nas ima 30 u grupi, kao ¹to ka¾e Hulio, ali ovako je stvarno stra¹no...
A i ti testovi su èista glupost!
Razumem ja da ona treba da nas natera da radimo redovno, da nas sve uvede u razgovar kako bismo nauèili da prièamo itd., ali ne mora to da nosi toliko bodova!
OK je npr. 5 ali 20, to je veæ previ¹e!
(Sad ba¹ nisam sigurna da je 20 za aktivnost, ali tako mi je ne¹to ostalo u seæanju...)
Ne znam kako ne razume da ti bodovi stvarno nisu merodavni...

hulio_salinas

Ma nju je verovatno uhvatila panika zbog predispitnih bodova, pa misli da se to tako skuplja. U stvari, tako i treba da skupljamo bodove, ali ponavljam - ne moze se tako sa 200 studenata.

Morala je nekako drugacije to sve organizovati. Eto na primer mogla je preko tih testova da nam belezi bodove. To je isto fora da nas natera da redovno radimo.

Sto se vezbanja konverzacije tice, ispit nam je usmeni i to je pravi nacin da ona proveri da li i koliko znamo usmeno da govorimo strani jezik. Dakle sve je mogla drugacije uraditi, ali ajd sad...

Bred

Pa ne zna zena. Mozda vi treba da porazgovarate s njom? :hm