Engleski jezik

Started by lycos, 02-03-2007, 07:06:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zabica

@phe: pa normalno je da ucimo mehanizme i ostale farmaceutske pojmove jer ce ti to i trebati od engleskog... zamisli kad budes ogranicen samo na stranu literaturu... :roll:

hulio_salinas

Da, Zabice, ali...

Addition, substitution, elimination,... ion, bond... hydrogen, oxygen... Zar to treba nesto posebno uciti?   :K :K :K :K

jeca87

Neka se pojavi neki prodekan niodkuda i nek nas spasi!!!! :)

hulio_salinas

Ehehehe. Jbga. Ne moze to tako...   :roll:  :>

zabica

dobar dan dragi forumasi!  ja sam vas novi prodekan  :K
sta vam treba?  :wink:

hulio - bond, kao james bond?? :K

znam, znam  :police:
ali malo off-a nije na odmet...  :)):

Phenomenon

Pa naravno da ce nam nekad mozda trebati da prebacimo ion bond oxygen u gerund past participa prezent pRfekt tensa.

jeca87

u pomoooooc........... :) :) :) :)

What are you talking about?!

zabica

people, i have a suggestion for you! let's talk on english in this topic  :wink:

ares

Bojana 153

E, koje tekstove smo dosad radili na predavanjima, i sta treba spremiti za sutra?  :help2:

Zabice, trebalo bi mi dosta vremena da se setim kako nesto da kazem na engleskom... tuga... :wall:

ares

Tuga je vrlo slozena rec,ona ima nekoliko prevoda u engleskom:dolour,sadness,dismal,dolefullyness ima jos nekih pet,sest reci,ali ne mogu da se setim trenutacno! :> :bljak: :bljak: :wave:

Phenomenon

На овој теми од сада па надаље пишем искључиво ћирилицом.
Радили смо само један текст до сада, али не знам како се зове, јбг још нисам набавио књигу.

zabica

gde ima da se kupi knjiga?
i jel moze neko da napise autore?

p.s. pricaj srpski da te ceo svet razume  :wink:

lane

®abice, knjiga ti je English Language in Pharmacy Practice, a autor ti je Leontina Kernièan.
Mo¾e da se kupi u fotokopirnici...

zabica