Aprilski ispitni rok

Started by hulio_salinas, 06-03-2007, 07:48:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pipi_duga_carapa

org I i anatomija su drugacije poredjenje ...
uostalom, valjda smo danas odlucili? pitali su nas ... kome ne odgovara mogao je da kaze (;

lane

Jeste da sam ja dala biologiju i da me se sve ovo ne tièe, ali danas kada je ®abica pitala (ogromna) veæina ljudi je glasala za 9.
To verovatno ba¹ ni njima ne odgovara, ali je manje zlo od dana pred organsku II... :roll:

zabica

evo ja treba da dam tu biologiju, i iskreno mislim da je bolje 9og, jel imamo mi dovoljno vremena da je spremimo da bi nam tih par dana nesto vise znacilo, a iz iskustva znam(o) da organskoj treba da se posvetimo u potpunosti jer je stvarno najtezi predmet...

bilo kako bilo, danas ste mi jednostavno potvrdili da je 9. ono sto vecina hoce, tako da smo to i potvrdili profesorki!

Quote from: crvenokosa on 07-03-2007, 11:29:32
a sta bi sa ispitom iz uvoda u studije medicinske biohemije?

biwi, reaguj  :wink:

josefina87

Ok,u pravu ste!!!Sada jos samo da se spreme svi ti predmeti... :wall: Ma bice sve ok! :~ :)

ares

Mislim kad chile to malo pogleda nema razloga za neku mislim paniku!Malo taj prvi napad mislim na 17,18 i 19,ali otom potom,bice bolje,samo veselo!Sreca sreca radost radost :V :V :K :K :K :ball2:

Bojana 153

Ljudi, do kada treba prijaviti ispite za april? :hmm

lane

E, ja sam to isto htela da pitam!
Neki ka¾u do 20., neki do 25...
U svakom sluèaju, to treba ¹to pre da se uradi!

Ja u ponedeljak statistiku imam od 6 (kopirnica ne radi), u utorak ne dolazim na faks, tako da mogu tek u sredu...
Ne znam da li je to prekasno...

Ako neko ima taènu informaciju, neka javi!  :cvet

lycos

cini mi se da je do sledeceg petka..

pipi_duga_carapa

tamo pise obavestenje da se ispiti prijavljuju do 25. meseca koji je mesec pred rok ;p
e sad, to je stajalo i za januarski/februarski rok, ali su + dodali papiric da je do 20. ... ja kada sam bila poslednji put da proverim do kada je - nije bilo dodatnih obavestenja (:
ali ja svaki put kad dodjem kuci zaboravim da treba da uplatim (8

Phenomenon

E moze li neko da napise broj onog racuna za uplatu, uvek zaboravim

Pedja

Стварно би могао неко да напише и има да га сачувам у телефону за вјек и вјекова  :Bog  ( и адресу  :>  )

lane

©ifra plaæanja: 189
®iro raèun fakulteta: 840-1127666-05.

biwi

@ pedja adresa je V.Stere 450

@ crvenokosa za ispit iz uvoda u biohemiju se jos nista ne zna je profesorka na moje pitanje o ispitu samo je rekla dogovoricemo se.... a mislim da nece biti problem to ubaciti u raspored jer mi se cini da je prof opustena i da ce prihvatiti svaku nasu primedu

zabica

biwi ko vam predaje uvod?

josefina87

Jeste li culi-ispit iz biologije je ipak pomeren za 14 april? :roll: