Aprilski ispitni rok

Started by hulio_salinas, 06-03-2007, 07:48:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Vukibog

I ja sam èula da je biologija pomerena za 14. april, ali ne verujem da æe tad da bude jer taj dan imamo kolokvijum iz organske II. Stvarno ne bi bilo humano...:-(

hulio_salinas

Danas predstavnici nisu stigli da odu na Institut za Biologiju. Ne znamo u cemu je problem. Ni kako, ni zasto je profesorka (samovoljno) odlucila da pomeri ispit u ZAUZET TERMIN. Cim proverimo o cemu se radi, obavesticemo vas.

Ne brinite se, nema sanse da bude istog dana. To nije normalno.

philoserbiana

органска 2 за по старом програму је 2.априла...грицкам нокте и чупам косу  a005

pipi_duga_carapa

hm ... mora da su pomerili, jer su 6. i 9. neradni ... ali ipak su to trebali i pre da znaju ... ?:

Phenomenon

I sta ce se na kraju pomerati bios ili organska? zlo ili naopako?

hulio_salinas

Bejah danas do profesorke. Odlozicemo Biologiju, ali ne znam tacno za koji termin. To cu sutra znati.

Profesorka ce nam dozvoliti koji god mi zelimo termin (osim 9. aprila), samo treba da joj kazemo. Naravno, treba obezbediti prazne amfiteatre.

Nista vi ne brinite. Dakle, Biologija ce biti pomerena, a naknadno cu vam reci kad.

:cvet

Vukibog

Super za bios,to znaèi da su bar malo razumni :Z Izve¹tavaj nas Hulio i hvala  :cvet

josefina87

Jel ima novosti za biologiju?

zabica

Quote from: josefina87 on 23-03-2007, 18:47:43
Jel ima novosti za biologiju?

jo nista...
ja idem sutra da pogledam preparate, pa cu pitati..

josefina87

zabica

javljam, naravno, samo treba naci pravi termin da se uklopimo i mi i oni...  :roll:

hulio_salinas

Da vam objasnim situaciju u vezi sa Biologijom:
zvanicno jos nismo dobili onu slobodnu nedelju u aprilu, namenjenu za polaganje ispita. Zato u rasporedu slobodnih termina amfiteatara NEMA. Iz tog razloga nemamo gde staviti Biologiju. Ali prof Vesna Kuntic, novi prodekan za nastavu, obecala je da ce od Naucno Nastavnog Veca traziti tu slobodnu nedelju. Kada je budemo dobili, "ocistice" se zauzeti termini amfiteatara i otvorice se termin za Biologiju.

:cvet

jeca87

Ta zena je ZMAJ! I to treba iskoristiti! (ne mislim nista lose, naravno, samo da joj se treba obracati posto, kako vidim, vrlo rado izlazi u susret)

Pedja

Хулио,јел хоћеш да испишеш распоред полагања испита поново.

Мислим то већ постоји,само га апдејтуј   :K

hulio_salinas

Cim potvrdimo Biologiju i Statistiku. Eto sutra cu update-ovati!

8)