Histologija

Started by Sole, 25-04-2007, 20:05:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mina_v

Quote from: whatever on 13-06-2007, 17:47:41
Књига је поприлично добра, али обимна. Учи се све (ово не треба схватити побожно, ипак, књига је за медицинаре), само не знам за чула, па ако је неко залутао на последње предавање, било би згодно да напише треба ли да се уче чула.
Ljudi, ne uci se sve!!!
Profesor je napisao na slajdovima kod svake lekcije od koje do koje str. treba da ucimo!!
Pa ako neko hoce da uci iz repetitorijuma neka prethodno pogleda prezentacije!!

cvetulence

Ne uèe se èula, nijedno, ja sam bila na predavanju i ni¹ta od toga nije predavano.Uèi se ko¾a! Takoðe nije predavana ona I lekcija ¹to je na sajtu, ali to smo radili na ve¾bama. Kada se sve sabere èovek je predavao 4 èasa po 1h i 30 min! Tako da su ukupno njegova predavanja trajala 6h- pa onda razmislite ¹ta je iz onolikog repititorijuma uop¹te predavano, jer on ne mo¾e ni da se proèita za to vreme!

Pedja

Мудро збориш Цветуленце  :)

Учићу из практикума па шта буде и наравно слике,можда  :>

Phenomenon

Koje slike trebaju da se uce? Jel one sto smo crtali na vezbama ili neke druge?

hulio_salinas

Moj predlog: ucite iz Repetitorijuma. Prvih 150 strana dolaze na ispit.

U stvari, ne morate bas ni uciti, posto je vecina stvari poznata.

Savet: samo PROCITAJTE JEDNOM Repetitorijum i uradite pitanja iz praktikuma BEZ PROBLEMA. Verujte mi! Provereno. Znaci SAMO PROCITAJTE 150 strana REPETITORIJUMA i SAMO PRODJITE KROZ PITANJA i sve cete znati. Cak i ne morate sve uciti. Ili sa slajdova gledajte sta vam je potrebno ili sami birajte vazne stvari i necete pogresiti.

Verujte mi. Za 3 dana maximalno cete znati sve sto vam treba za ispit.

Nemojte da mislite da prosipam neke gluposti ovde, jer sam licno ovo uradio i govorim vam iz licnog iskustva. Kada procitate Repetitorijum, znacete sva pitanja iz praktikuma BEZ GRESKE. Trust me!

Takodje, na kraju Repetirorijuma imate slike koje ce nam biti na ispitu. Sve je tamo i samo treba da ih prostudirate.

Verujte. Verujte.

lycos

e jel mozes da skeniras slike i stavis ovde, ako ti nije cim?

biwi

ima li neko da moze da mi da knjigu na kopiranje????

lane

Quote from: biwi on 14-06-2007, 14:07:40
ima li neko da moze da mi da knjigu na kopiranje????
Биви, имам ја, договорићемо се преко пм...

Што се тиче слика које долазе у обзир, оне на крају репетиторијума су као фотографије...
Ако нам баш те буду биле на тесту, не знам како ће изгледати црно-беле фотокопије, вероватно ће бити умрљане...
Логичније је да нам дају оне цртеже у склопу лекција (и које смо цртали на вежбама)...

Sole

jao bre ljudi, sad ste me poljuljali za tu knjigu...
taman sam mislila da samo iz praktikuma ucim, ipak bih samo da prodjem, a koliko sam se raspitala to je i dovoljno za ono sto ja zelim.
ipak mi je 150 stranica mnogo, tako da mislim da cu samo iz praktikuma, a sto se tice slika ne verujem da ce da nas cimaju nesto posebno. ;-)

shiky

Weeeeee,i ja se ljuljam :K
Ah,dileme...
<a href="http://plugin.smileycentral.com/http%253A%252F%252Fwww.smileycentral.com%252F%253Fpartner%253DZSzeb008%255FZNfox000%2526i%253D7%252F7%255F9%255F1%2526feat%253Dprof/page.html" target="_blank">SmileyCentral.com" border="0

jeca87

Biwi, a je l mozes i meni da kopiras ili nekako da se iskombinujemo...

Ajde, ljudi, nije 150 strana mnogo, samo hrabro!

Pedja

http://www.pharmacy.bg.ac.yu/predmeti/histologija/Histologija%20-%20uzorak%20testa.pdf

Узорак теста.

zabica

uzorak, heh...

pa evo ne deluje strasno, za sada  :K

Pedja

:1

Молио бих све да се сусдрже било какве приче на рачун теста.

lycos

da li zna neko koje strane u knjizi treba da se uce ?? 
( ili ipak treba svix 150 )