Caffe "Spider pig" (kod Praseta na kafi)

Started by pig_am_am, 29-07-2007, 16:17:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

pig_am_am

joj stvarno... i bred mi je toliko puta oprostio... :cvet

ice coffe za vladimira stize odma'! sa puno kofeina za dobro razbudjivanje.

o kompjuterima ne znam nista... mislim jedva sam neke stvari ovde naucila. :roll:

znate li vi da sam ja imala tu bazedovljevu, al se nisam izbuljila. ha! odvratne li bolesti!

da znam da izdvojim citat sad bih izdvojila ono "... ZAVIST I BES STO NEMAJU POLNI UD...!"

AHAHAHAHAHAHA.....PAHHAHAHAHAHA...HA..HA....mmmmmm HAAAA A A A AHAHAHAA... :116:

e sta sve nisam znala o sebi...al da bolujem sto nemam ud! al sam ja perverto pigo!

a sto se tice godine svinje... :smekerica:

kako sam samo lepo proslavila istu... da sam vas ranije upoznala,zvala bih vas na zurku.

tarantulica

Ok, komp je oziveo!!!
Zanima me shta koristite od zashtite?
Ne zelim da opet prolazim kroz iste muke... :roll:

:>

Darker

Prase, davaj jedan nes sa puno nesa i dosta mleka, bez pene bez ¹laga, bez ¹eæera! pliiiiizzzzzz :K

igrackica

@tarantulice
Ja koristim Avast, pre sam imala Kasperski, ali on bas usporava komp.

tarantulica

Ja imam avg i do sad je dobro radio, ali me je onda bash iznenadio...  :shock
Napravicu anketu da vidim shta ljudi najvishe koriste, jer svi koji su se do sad javili koriste razlichito....

P.S. Jel mi spremash nes ili da ja budem vredna?
Kakvu kafu pijesh?  :cvet

igrackica

Pa, kad je prase zakazalo!
Hladni nes, nemuceni, malko vode, puno mleka, 2 kasicice secera :)
Aj, pa sutra ja :cvet

pig_am_am

tri nesa stizu! za dobar dan.
sinoc sam malo pila pivo,pa... nisam sluzila goste kako treba... c c c... :F

katarina

Ja sam vec ispila jedan dok si ti ustala....ja cu sad sokic! Nego, sta ima kod vas dame?

pig_am_am

stize i sokic!  ja danas idem po moju vozacku i kad je dobijem,valjda cu prestati da smaram s tim  :K

pauku se malo bila pokidala mreza,ali sad je opet tu. danas me niko nije grdio i nema vise pretecih poruka  :a

sta ima kod tebe ,K?

katarina

E dobro znaci od sutra cetvoro ociju da otvorim na ulici :K

Ja se kanim da ucim farmaceutsku...od jutros, a inace ispijam kafe, sto virtuelne sto prave, uglavnom po kucama, inace planiram ovih dana na Ostrog da odem sa jos dve drugarice...i jedva cekam da mi se ckode vrati..i tako.

pig_am_am

bas lepo. ja nikad nisam bila na ostrogu. svrati kad se vratis da mi ispricas kako je bilo.

katarina

Ja sam bila jedno 4 puta do sada, a sad idem prvi put da prespavam...pricacu vam kako je bilo:)

pig_am_am

a ima i da se prespava? super! vidis,mogla bih da odem...
prvo sam zacrtala onaj rafting na tari,pa evo dodajem i ostrog.

katarina

Uhhhhh...rafting je meni i dalje neostvarena zelja...vec par godina se kanim, al nikako.

vladimir

Ja idem na rafting krajem meseca sa nekom ekipom.Valjda æu malo isprazniti glavu, septembar je jako naporan po pitanju posla.Pigi, daj jednu irsku kafu!