Amerièki bogata¹ verio glumicu iz Beograda

Started by Bred, 09-01-2008, 14:52:11

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Autor: A.N. |

Ivana je iz Beograda oti¹la u Èikago
gde radi kao model i glumica

Ivana Bo¾iloviæ, srpska glumica koja ¾ivi i radi u Americi, na proleæe æe se udati za amerièkog milionera Endrjua Fajerstona, jednog od naslednika èuvene kompanije za proizvodnju guma „Fajerston“.

Ivana je roðena 1977. u Beogradu, a nekoliko godina kasnije njena porodica se preselila u Èikago. Karijeru je zapoèela kao model, slikala se za magazine „Plejboj“ (u februaru 2005. bila je devojka meseca), „Maksim“, „Staf“... Glumila je u filmovima „100 Girls“, „National Lampoon’s Van Wilder“ i „Wedding Crashers“, a vodila je i rialiti ¹ou „Hotlines“. Ivana, koja je u svojim filmovima uglavnom bez odeæe, tvrdi da joj ne smeta ¹to dobija uloge zbog izgleda jer, kako ka¾e, snalazi se sa onim ¹to ima.
Njen verenik, tridesetdvogodi¹nji Endrju Fajerston je praunuk Harvija Fajerstona, osnivaèa istoimene kompanije. Endrju je vlasnik restorana u San Dijegu i generalni menad¾er porodiène vinarije, a u centru pa¾nje amerièke javnosti bio je 2003. nakon uèe¹æa u popularnom ¹ou programu „The Bachelor“ („Ne¾enja“) koji je prikazivan na amerièkoj televiziji ABC. Od 25 finalistkinja, Fajerston je odabrao D¾enifer ©eft i zaprosio je u emisiji! Meðutim, na veliko razoèarenje gledalaca, od venèanja nije bilo ni¹ta i njih dvoje su raskinuli krajem 2004. godine. Ivana i Endrju su se upoznali 2005, a Fajerston je srpsku glumicu zaprosio pre nekoliko nedelja.
- Bio sam veoma nervozan. Nadao sam se da æe pristati jer nijednog trenutka nisam pomislio da Ivana nije ona prava - izjavio je Fajerston za èasopis „Ju-Es vikli“.
Ivana i Endrju æe se venèati na proleæe, na maloj porodiènoj ceremoniji u Santa Barbari, a Bo¾iloviæeva koja je od Fajerstona dobila skupoceni dijamantski verenièki prsten ka¾e da je odluèila da se uda za njega zato ¹to on èvrsto stoji na zemlji i ne pona¹a se poput tipiènih bogata¹a.

Devojka u toplesu
Na pitanje kako su njeni roditelji prokomentarisali goli¹ave scene u filmovima, Ivana je odgovorila: „Znate, moji roditelji su iz Evrope, tamo ima puno nudistièkih pla¾a i devojke u toplesu nisu nikakva senzacija. Ipak, iako smatram da to nije ni¹ta stra¹no, i dalje ne ¾elim da moj otac gleda film u kojem se skidam. Sa mamom je sasvim drugaèija prièa i ona je gledala sve moje filmove.“

blic

philoserbiana

ako ne zeli da njen caca gleda golisave filmove onda ne treba ni da ih snima jer njih ipak gledaju neki drugi ocevi...posto ce postati milionerka onda nema potrebe da snima takve filmove...sada moze njen glumacki kvalitet i potencijal da dodju do izrazaja  :bljak: