ana mihajlovski

Started by oink, 02-06-2006, 13:27:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Darker

Ma dobra je Ana, ali mi je Milan bolji! buhahahhahahahahah

CicPe

Lepa voditeljka je, naime, veæ du¾e od godinu dana u vezi sa svojim ¹efom, direktorom produkcijske kuæe "Emotion", Goranom Stamenkoviæem:
- Njihova romansa poèela je kada su se Ana i Marijana vratile iz sela Mionica, gde su snimale rijaliti seriju "Jednostavni ¾ivot". Bilo je to u periodu kada je Mihajlovska prolazila kroz fazu dramatiènog raskida sa hrvatskim pevaèem Sandijem Cenovim.

- S obzirom na to da je ih je Go¹a (kako ga svi u firmi zovu) pratio svuda na snimanju, u poèetku se prema njoj postavio za¹titnièki i prijateljski, da bi kasnije izmeðu njih planula ljubav, koja i danas traje. Stvar je postala ozbiljna kada su krajem decembra pro¹le godine otputovali u Dubai i zajedno proslavili ulazak u 2005. godinu - prièa sagovornik Kurira blizak ovom paru i dodaje:

- U vreme neposredno pre poèetka veze sa Goranom, Ana je prolazila kroz veoma te¾ak emotivni period. U medijima su je spajali sa kojekakvim likovima, manje i vi¹e poznatim, poput kolege Milana Kaliniæa, ko¹arka¹a Ivana Zoroskog i pevaèa ®eljka Joksimoviæa. Za nju je ljubav sa Goranom do¹la u pravi èas. On je ozbiljan, poslovan èovek, pored koga se Ana oseæa spokojnom! A to ¹to joj je deèko istovremeno i direktor? Pome¹ali ljudi posao i zadovoljstvo, pa ¹ta? - istièe na¹ izvor.

majaa

o boze ,vi stvarno nemate preca posla nego da na ovakav nacin komentarisete javne licnosti.pateticno

Bred

Pateticno je to sto ti svoju PRVU poruku pises bas na ovoj temi :wink:

katarina

Ahaha, Bred bas sam to htela da napisem!!!

Majaa, dobro ti nama dosla ovde! I ima mnogo lepsih tema od ove za tvoju, na primer, 2. poruku:)...

Darker

mo¾da je to nea sa novim identitetom? :> :> :> :>
Nea, :cvet :cvet :cvet