Zasto sam sekretarici dao otkaz?

Started by nasty girl, 13-02-2007, 10:33:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nasty girl

Za¹to sam sekretarici dao otkaz?
Pre dve nedelje sam napunio 38 godina. Ujutru, na svoj roðendan, sam se probudio prilièno neraspolo¾en, ali godine èine svoje! Oti¹ao sam u kuhinju uveren da æe mi ¾ena osve¾iti dan sa jednim: "Dobro jutro i sreæan roðendan, mu¾iæu moj zlatni!" A verovatno me i iznenadi nekim poklonom.
Ni¹ta. Nije rekla ni dobro jutro, a kamoli ostalo èemu sam se nadao!
Dobro, pomislio sam, s godinama postanu takve, ali deca, ona su me se sigurno setila. Takoðe nisu ni¹ta rekla.
Duboko razoèaran oti¹ao sam na posao. Èim sam u¹ao u kancelariju, doèekala me moja sekretarica Lidija sa osmehom na licu procvrkutala: "Dobro jutro, gospodine ¹efe, i sve najbolje za Va¹ roðendan!" Odmah sam se oseæao bolje. Ipak se neko setio da mi je danas roðendan. Udubio sam se u posao i radio do podneva.
Tada je na vrata pokucala Lidija: "Znate ¹efe, danas je tako lep dan, a i roðendan Vam je, pozivam Vas na ruèak!". "To je najlep¹a stvar koju sam danas èuo", odvratih, "Idemo?" Oti¹li smo na ruèak u odlièni mali intimni
restoran na periferiji, priu¹tili sebi martini (nekoliko) i beskrajno u¾ivali u odliènoj hrani. Kad smo se vraæali nazad, Lidija je rekla: "Znate ¹efe, tako je poseban dan, za¹to se vraæati u kancelariju?". "Stvarno ste u pravu", rekao sam, kao svaki dobar ¹ef zadovoljan svojom sekretaricom. "Onda Vas pozivam kod sebe na èa¹u vina!"

U njenom stanu sam se udobno smestio, Lidija nam je sipala vino i kad smo se kucnuli, rekla je: "Samo trenutak, ¹efe, da obuèem ne¹to udobnije!".
"Svakako, samo napred!", odgovorio sam, vidno uzbuðen i u treptavom i¹èekivanju. Oti¹la je u spavaæu sobu i vratila se posle nekih pet minuta.
U rukama je nosila veliku tortu, a iza nje su i¹li moja ¾ena, moja deca, prijatelji i nekoliko kolega s posla. I svi su pevali "Happy birthday to You...".
A ja sam sedeo na kauèu potpuno iznenaðen i go.

cvjetic

#1
hhahahahhahaah....e,ovo mi je trebalo...glupi muskarac...bolje bi mu bilo da je drugom glavom razmisljao! :nonono:

Dukica