posao spisak apotekacenovnik lekovatekstovikontakt

Author Topic: usmeni kod prof. Miletić  (Read 2290 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline max

• Ambiciozni clan
Odg: usmeni kod prof. Miletiæ
« Reply #15 on: 24-09-2008, 22:11:01 »
moja kombinacija,koliko se secam
niacin
Esencijalne MK
pitanje iz proteina vezano za njihovu amfoternost,ne mogu se setiti formulacije
i namirnice(ona grupa gde je hleb)
Davno sam odgovarala,ali cujem da je prof. i dalje extra.Pita te sta je zanima,ako ne znas predje preko toga.Nece zameriti na detaljima,bitna je sustina

Offline anavi

• Turista
  • *
« Reply #16 on: 18-12-2008, 23:52:21 »
Meni su dosla pitanja KARAMEL I Fe, cisto da znate da to nema veze sa ispitnim pitanjima..

Offline jellena s

• Ambiciozni clan
« Reply #17 on: 20-04-2009, 19:45:02 »
jel moze jos neko da napise kombinacije koje su bile

Offline ana n

• Turista
  • *
« Reply #18 on: 02-02-2010, 15:59:43 »

Drage koleginice i kolege koji ste polozili ispit,napisite jos po neku kombinaciju cisto da steknemo utisak sta je to na sta
  profesorka baca akcenat.Unapred hvala.

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2021 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana