posao spisak apotekacenovnik lekovakontakt

Author Topic: Brucoshijada @ KST  (Read 3610 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Slipi

  • Padobranac
  • *
  • Posts: 1
Brucoshijada @ KST
« on: 12-10-2009, 18:28:48 »

Sreda 14. Oktobar
Klub Studenata Tehnike
BRUCOSIJADA 1

Kao i svake godine, KST kao jedini studentski klub u gradu priredjuje vece posveceno novim studentima kako brucosima tehnickih, tako i ostalih fakulteta. Ove godine organizujemo 3 velike BRUCOSIJADE od kojih je prva vec u sredu 14tog oktobra.

Ova brucosijada je priredjena svim brucosima, a pre svega studentima sledecih fakulteta: Arhitektura, FON, Medicinski, Pravni, Farmacija, Ekonomija, FPN, TMF, Visa Medicinska.


Program desavanja je baziran na muzici najboljih veceri KSTa, a nastupice najbolji Dj Team KSTa, KST AllStars. Moci cete da cujete najvece hitove 80ih, 90ih, najnovije pop rock i house hitove, ali i presek svih domacih hitova, tako da je dobra zurka zagarantovana.

I ovog puta, bice sa nama nasi prijatelji, omladina JAZASa, koji ce deliti svoj promo materijal i upoznati studente sa svojim aktivnostima.

Takodje treba pomenuti da je ovo prvi veliki dogadjaj u novoj sezoni kluba, i da cete moci da uzivate u novom, vrhunskom zvuku i lightu, ali i jos nekim novitetima KSTa za sezonu 2009/2010.

S obzirom na trenutni status studenata i dalje ne odstupamo od najnizih cena pica u gradu, a ulaz je besplatan svim brucosima bez obzira na fakultet. Svi koji nisu brucosi, takodje mogu da dodju po standardnim cenama karata za KST.

 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2021 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana