Da bio sam na koncertu MADONNE u Rimu. Stadion Olimpico, 21.30h 06.08.2006. European tour 2006. U subotu sam krenuo iz Ljubljane busom (organizovano) za Rim (22.30-09.30h). Potom ceo dan u Rimu - Vatikan, crkva Sv. Petra, Pantenon, fontana Ditrevi, spanske tepenice, arheoloski ostaci starog Rima, parlament......... Rucak u starom delu grada........... U 16.00h je bilo zakazano pustanje na stadion ali smo preziveli i nevreme pre nego sto su u 18.00h otovrili kapije stadiona. Od 20.00h do 21.00h je Dj Paul D Perfecto furao house i ceo stadion je bio na nogama (100.000 ljudi). Od 20.00h do 21.30h su glancali podijum jer je Madonna kao veoma zahtevna. U 21.30h su se pojavili Leni Krevic, Paf Dedi i Penelopa Kruz, za to vreme je Madonna veoma lukavo, jer je sva nasa paznja bila na gostima, usla u 2m veliku disko kuglu nad binom i u 21.37h pocela sou program. Koncert je bio politicki obojen. Trajao je tacno 2h tj do 23.37h. Promovisala je novi CD - Ispovest, i na kraju koncerta je na bimu pisalo DA LI STE SE ISPOVEDALI? na engleskom i ako bi odgovor bio NE bi izasla na bis, ali italijanska publika nije reagovala nego je krenula napolje, tako da ni Madonna nije izasla na bis. O sitnicama (garderobi, pesmama, sceni, publici.....), kad dodjem malo sebi jer sam se sad probudio, a i danas moram raditi.
Pozdrav - sada iz Ljubljane.