posao spisak apotekacenovnik lekovakontakt

Author Topic: RATEL: Do juna o ceni telefoniranja  (Read 2651 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bred

  • The S[h]ef
  • Administrator
  • Doktor daktilografskih nauka
  • *******
  • Posts: 17763
  • Gender: Male
  • Ekser koji se istupi sam sebe bruka
    • Farmacija forum
RATEL: Do juna o ceni telefoniranja
« on: 25-04-2008, 01:44:26 »

Izvor: B92
Beograd -- Republička telekomunikaciona agencija (RATEL) će do juna tačno znati koliki su troškovi za fiksne telefone, odnosno da li telefonski impuls treba da poskupi ili ne.

RATEL sada pravi troškovni model, i kada taj posao bude bio završen, Telekom Srbija će po njemu određivati cene. Ipak, prema rečima čelnika RATEL-a to ne znači da će poskupeti razgovor, već internet i druge usluge Telekoma.

"Kada od juna budemo imali egzaktne podatke, mi ćemo iuzaći sa tim podacima koji praktično obezbeđuju razvoj te mreže. Činjenica je da to mora na odgovarajući način da bude plaćeno. Sagledaće se socijalni model. Imamo rešenje, a to je da ćemo od juna imati metod na osnovu koga ćemo na tasu meriti kolika je cena, na tasu, nema laži, nema prevare, to je to", kaže predsednik Upravnog odbora RATEL-a Jovan Radunović.

--
 :wall: :wall: :namcor :batina


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2021 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana