posao spisak apotekacenovnik lekovakontakt

Author Topic: Dobrodošli! Izvolite ući...  (Read 5238 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline frckica-j

  • Moderator
  • Ultra mega giga forumas
  • ***
  • Posts: 1369
  • Gender: Female
Dobrodošli! Izvolite ući...
« on: 14-11-2008, 23:08:57 »

        Cijenjene kolege (a ako imamo sreće i profesori i aisitenti);
        DOBRODOŠLI na podforum namjenjen studiranju farmacije u Banjoj Luci!!! Naš fakultet ima svoj sajt (http://www.mf-bl.org) ali zadnje informacije postavljene na njega su bile u toku 2006. godine, a neki od vas znaju da postoji i grupa studenata farmacije u BL (http://groups.yahoo.com/group/bl_farmaceuti) na yahoogroups,ali ni ona nije bila pretjerano aktivna, tako da nam je ovo, za sada bar, jedini on-line način razmjene podataka.
        Ja sam se potrudila da nađem što više materijala koji sam postavila na ovaj forum, međutim mnogo više toga mi nedostaje, naročito na dijelu za drugu godinu studija po Bolonji. Jedini način da ova ideja uspije jeste da i vi, drage kolege, doprinesete radu ovog foruma, a naročito našeg podforuma, na taj način što ćete postovati sva pitanja i zadatke sa različitih kolokvijuma, pismenih, praktičnih i usmenih, u okviru već postojećih tema ili ćete otvoriti nove teme (naravno, sve u skladu sa  Pravilnikom farmacija foruma (http://www.farmaceuti.com/forum/index.php?action=globalAnnouncements;id=2) ). Takođe, sve što imate možete i da pošaljete na jedan od mojih mejlova (naći ćete ih u mom profilu (http://www.farmaceuti.com/forum/index.php?action=profile)), pa ću ja onda da to postavim. Bitno je samo to da proširimo ovaj naš dio na način kako su to uradile kolege sa ostalih farmaceutskih fakulteta, a naročito kolege iz Beograda.
        Primjetićete da za pojedine ispite nisam uopšte otvarala teme. Razlog tome je taj što su to ispiti koje nam predaju profesori sa Farmaceutskog fakulteta u Beogradu, a pošto te teme postoje već na forumu, nisam htjela da ih dupliram. Mada, vjerovatno će se, vremenom, javiti potreba za otvaranjem tema za praktične ispite iz tih predmeta, pošto nam nisu isti asistenti, a često nam se nešto razlikuje plan praktične nastave.
        Ono što bih ja voljela jeste da mi se jave kolege predstavnici godina (pošto su oni uvijek najbolje upućeni u sve vijesti vezano za njihovu godinu) kao i kolege koje su u nekoj od studentskih organizacija i da na vrijeme postavljaju vijesti vezano za studiranje ili studentske akcije. Nažalost, meni su dostupni samo oglasi postavljeni na oglasnim pločama na fakultetu, a svjedoci smo da se one često ne ažuriraju na odgovarajući način.
        Kao što možete da primjetite, ovaj dio sajta je simbolično otvoren 15.11. na dan 30 godina našeg fakulteta. Simbolično. nadam se da će i ovaj sajt potrajati barem toliko... :wink:
        I za kraj, dođite,učestvujte i pomozite drugima, a zauvrat neko će sigurno imati informacije koje su vama potrebne!

Veliki :jub: svima!

Frčkica-j (ili Kovrdža, kako vam drago!  :K)

P.S. Još jednom zahvaljujem svima koji su mi, na bilo koji način, pomogli u izradi podforuma!
« Last Edit: 15-11-2008, 19:17:06 by frckica-j »


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2020 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana