posao spisak apotekacenovnik lekovatekstovikontakt

Author Topic: Opština K.Dubica-stipendije  (Read 4906 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline frckica-j

  • Moderator
  • Ultra mega giga forumas
  • ***
  • Posts: 1369
  • Gender: Female
Opština K.Dubica-stipendije
« on: 15-11-2008, 00:42:34 »

Opština Kozarska Dubica - konkurs za dodjelu stipendija
Izvor: Glas Srpske

KOZARSKA DUBICA - Opština Kozarska Dubica objavila je u petak javni konkurs za dodjelu stipendija, u kojem je navedeno da æe naredne školske godine opština stipendirati 120 redovnih studenata na visokoškolskim ustanovama u zemlji i inostranstvu.
Osim studenata deficitarnih zanimanja, pravo učešæa na Konkursu imaju studenti koji su ostvarili prosjek ocjena od najmanje osam, kao i studenta koji su upisali prvu godinu studija sa prosjekom ocjena najmanje 4,5 u sva četiri razreda srednje škole bez obzira na fakultet koji su upisali.
Bez obzira na prosjek ocjena, ali pod uslovom da prvi put redovno upisuju godinu studija, pravo na stipendiju imaju djeca poginulih boraca i djeca RVI od prve do četvrte kategorije, kao i djeca iz porodica sa četvoro i više djece.
Visina stipendije, kao i prava i obaveze između opštine Kozarske Dubice i stipendiste biæe regulisan naknadno posebnim Ugovorom o stipendiranju. Rok za podnošenje prijava za dodjelu stipendija opštine Kozarska Dubica je 30 dana od dana objavljivanja i ističe polovinom decembra.


 

ALIMS :: Ministarstvo zdravlja :: Farmaceutska komora :: RFZO :: Farmaceutski fakultet
Sajt info: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: Disclaimer
Tekstovi objavljeni na ovom sajtu su autorsko delo i zajednicko vlasnistvo vlasnika www.farmaceuti.com sajta i autora tekstova. Dalja distribucija tekstova dozvoljena je iskljucivo u nekomercijalne svrhe i uz jasno citiranje izvora i autora poruke, kao i internet adrese na kojoj se original nalazi. Za sve ostale vidove distribucije, obavezni ste da prethodno zatrazite odobrenje od vlasnika www.farmaceuti.com sajta ili autora teksta. Kompletnu odgovornost za sadrzaj objavljenih tekstova kao i posledice koje mogu nastati usled objavljivanja snose iskljucivo njihovi autori, ciji je pseudonim oznacen pored sadrzaja teksta.
Copyright © 2006-2020 "Farmaceuti.com", all rights reserved - sva prava zadrzana