Rijana se slikala gola

Started by Bred, 13-01-2008, 16:14:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Autor: A. N. |

Pop pevaèica Rijana se, na veliko odu¹evljenje mu¹kih fanova, slikala gola za januarski broj nemaèkog izdanja magazina „FHM“, i to samo mesec dana nakon ¹to je izjavila da nikada ne bi pozirala naga jer bi je, kako ka¾e, majka ubila!

Devetnaestogodi¹nja zvezda sa Barbadosa, koja je poznata po seksi imid¾u i provokativnim spotovima, za naslovnu stranu nemaèkog èasopisa je pozirala sakrivena ispod ki¹obrana, dok je na ostalim fotografijama pokazala sve svoje atribute. Zanimljivo je da je poèetkom decembra u intervjuu, takoðe za „FHM“, Rijana rekla da joj ne pada na pamet da se slika gola.
- Imam samo 19 godina i neæu pozirati naga bez obzira na to koliko mi para ponude. Moja majka bi me ubila kada bih to uradila! Iskreno, sviða mi se kada za mene ka¾u da sam seksi zvezda. Moram da budem ono ¹to jesam. Ako ¾elim da budem seksi, ne smem da ogranièavam sebe. Mlada sam, zabavna i seksepilna - isprièala je Rijana.
Meðutim, Rijaninim goli¹avim fotografijama sigurno neæe biti zadovoljan njen deèko, glumac D¾o¹ Hartnet, a jedan od njegovih prijatelja je nedavno izjavio:
- D¾o¹ ¾eli da bude u vezi sa slatkom i nevinom devojkom, koju mo¾e da odvede kuæi i upozna sa roditeljima. Ali, ako Rijana odluèi da se slika gola, to æe potpuno uni¹titi imid¾ koji gradi, i kao pevaèica i kao D¾o¹ova devojka. Kako æe reagovati Hartnet i Rijanina majka Monika, ostaje da se vidi...


blic