Goca Tr¾an-Jo¹ ne znam pol deteta

Started by Bred, 21-11-2006, 16:36:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Bred

„Radim punom parom. Tu je Radijski festival, a veæ sledeæe nedelje imam nastup u Makedoniji, potom i u Republici pskoj", ka¾e Goca Tr¾an za „24 sata".
Goca Tr¾an, poznata po dobrom glasu, estradnim skandalima i po tome ¹to uvek ka¾e ¹ta misli, uskoro æe postati majka. Meðutim, to nikako ne znaèi da æe se poznata pop pevaèica „smiriti”.

BEBA - Trudnoæa i beba su mi na prvom mestu, ali to nikako ne znaèi zati¹je u karijeri. Radi se punom parom. Tu je Radijski festival, a veæ sledeæe nedelje imam nastup u Makedoniji, a potom i u Republici Srpskoj – ka¾e Goca Tr¾an koja je za festival koji se odr¾ava poèetkom decembra pripremila pesmu „Hotel". Kako ka¾e u pitanju je veoma dobra numera koja je potpuno u njenom „fazonu". Njeni fanovi æe na novi album morati da saèekaju bar godinu dana.

- Novi CD je za sada daleko, uzela sam veæ jednu pesmu, odliènu baladu, ali ono ¹to je sigurno je to da æe zvuk biti pravi pop. Dosta mi je toga ¹to pevaèi podilaze publici. Ja ne radim to i ne pada mi na pamet da pravim „splavarske" hitove – ka¾e pevaèica koja je nedavno, gostujuæi u jednoj televizijskoj emisiji otpevala pesmu Partibrejkersa „Biti isti" i potpuno odu¹evila publiku.

- To je muzika koju privatno slu¹am, uz takav zvuk sam i odrasla – objasnila je ona.

Goca Tr¾an ka¾e da se sada nalazi u najboljim godinama i da je sigurna u sebe na svim poljima, oseæajuæi se „konaèno, posle du¾eg vremena, lepo u sopstvenoj ko¾i". Meðutim ono ¹to joj je trenutno najva¾nije jeste beba koju oèekuje sa svojim deèkom Ivanom.

- Jako sam sreæna. Ovo dete nije ni malo ne¾eljeno i neoèekivano. Jo¹ uvek ne znamo pol deteta, ali ¾elim da saznam pre nego ¹to se porodim – rekla je buduæa mama i dodala da jo¹ uvek nije poèela da kupuje odeæu za svoje prvo dete, ali da su zato njeni prijatelji veæ poèeli da donose poklone. Goca za sada nije puno razmi¹ljala kako æe vaspitavati dete, ali se nada da æe biti objektivan roditelj koji æe dete nauèiti osnovnim manirima.


A.Laðareviæ ||||