Poèela prodaja karata za Lenija Kravica

Started by frckica-j, 14-05-2009, 18:49:10

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

frckica-j

Poèinje prodaja karata za Lenija Kravica
Izvor: www.banjalukalive.com

Ulaznice za koncert amerièke rok zvijezde Lenija Kravica u Banjaluci biæe pu¹tene u prodaju 5. maja, potvrdio je organizator koncerta, direktor Agencije "Front stejd¾", Sini¹a Tomiæ.

On je dodao da æe se ulaznice, èija æe se cijena kretati od 15 do 30 evra, moæi kupiti u Turistièkoj organizacija grada Banjaluka, turistièkim agencijama "Sebastijan" i "MG travel", "Hard rok" kafeu Banjaluka, Sporstkoj dvorani "Borik" i na banjaluèkom Gradskom stadionu.

"Prodajna mjesta ulaznica u drugim gradovima Republike Srpske i BiH biæe odreðena do kraja ove sedmice o èemu æemo blagovremeno obavijestiti javnost", rekao je Tomiæ.

Koncert Lenija Kravica u Banjaluci najavljen je za 9. jun na Gradskom stadionu, sa poèetkom u 20.00 èasova, a prethodi mu koncert u Ljubljani.

Nakon Banjaluke, Kravic æe nastaviti turneju koncertima u Austriji, Maðarskoj, Slovaèkoj, Èe¹koj i Britaniji, a u julu i u Holandiji, Italiji, Francuskoj, a turneja se zavr¹ava 19. jula u ©tutgartu u Njemaèkoj.

frckica-j

Ovo ispade taèno! Nisam vjerovala...  :K2:

frckica-j

Позитивна енергија Ленија Кравица у Бањој Луци
Datum: 24.07.2009 17:23
Autor: Aлександра Рајковић

Рок звијезда Лени Кравиц својим наступом одушевио је малобројну публику на Градском стадиону у Бањој Луци.

Концерт славног музичара окупио је око четири хиљаде фанова, а на трибинама, за које су улазнице коштале 40 и 60 марака готово да није било публике.

Као предгрупе наступили су "Lash savavlas" и "Emir & Frozen Camels". Иако су из бањолучке агенције "Фронт стејџ", која је организатор концерта, најавили да ће Лени почети са наступом између 21 и 21.30, пјевач је на бину изашао тек у 22 часа. Публика је тако имала сат времена чекања између наступа предгрупа и Ленија Кравица.

Занемарујући чекање, сам наступ одушевио је све који су дошли да виде и чују ову музичку легенду. Лени је показао невјероватну енергију на сцени, а публика је заједно са њим отпјевала неке од његових највећих хитова. Фанови су одушевљено пјевали "I belong to You", а Лени је са сцене поручио да је задовољан реакцијама публике, "коју воли и поштује". Послије два биса, концерт је завршио у 23.50 часова. Бина је имала површину од 300 метара квадратних, кров висок 16 метара, а предњи дио бине дуг 26 метара.

Осим сјајног наступа, зелене гитаре, није изостао ни шал око врата као детаљ који се често може видјети код Ленија. Баш као и назив Ленијевог албума "Љубавна револуција", његов наступ могао би се назвати револуцијом. Публика је подигнутих руку уживала у концерту и на крају позвала Ленија на бис. Уз овакав музички угођај, остаје само да пожелимо: "Лени, дођи нам опет".