Dejvid Duhovni na leèenju od zavisnosti od seksa

Started by Bred, 29-08-2008, 17:39:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Autor: Beta | Foto:Timeinc.net  |

Dejvid Duhovni sa suprugom Teom Leoni
Amerièki glumac Dejvid Duhovni oti¹ao je na leèenje od zavisnosti od seksa, saop¹tio je njegov advokat.

Stanton Stajn je naveo da se Duhovni dobrovoljno prijavio i da "moli za po¹tovanje privatnosti zbog njegove supruge i dece, koji poku¹avaju da situaciju razre¹e unutar porodice". Prvu informaciju o njegovom odlasku u centar za leèenje od bolesti zavisnosti objavio je magazin "Pipl" na svom sajtu, a vest je potvrdila i Duhovnijeva predstavnica za medije.
Duhovni (48), koji u seriji "Californication" igra lik mu¹karca opsednutog seksom, proslavio se u TV seriji "Dosije Iks" èija se filmska verzija "Dosije Iks: ®elim da verujem" ovog leta pojavila u bioskopima. U braku je sa glumicom Teom Leoni od 1997. sa kojom ima dvoje dece.

blic

frckica-j

Jel' istina da je on glumio u porno-filmovima? Prijatelj mi je rekao tu informaciju, ali ja ga nesto ne mogu zamisliti u takvim hm, ulogama. Ne znam, mozda jedino ako je snimao sa vanzemaljkama...

Bred

hahaha, ni ja.

I uopste mi nesto nije delovao da je hiperaktivan. Sexualno
:lol3: :muah:

frckica-j

Ni meni. Nekako mi tulav. Ali, iz mire vragovi vire... :djavo

Bred

i ovaj primer to potvrdjuje, ispod mire sto djavola viri   :wacko:



:news:
Dejvid Duhovni zavr¹io leèenje od zavisnosti od seksa
Autor: Beta | Blic

Glumac Dejvid Duhovni, koji u televizijskoj seriji "Califronication" igra pisca-¾enskaro¹a, zavr¹io je leèenje od zavisnosti od seksa, saop¹tio je njegov advokat.

Vest o odlasku glumca na leèenje saop¹tio je krajem avgusta njegov advokat Stenton Lari Stajn. U Stajnovom saop¹tenju navodi se da je Duhovni "uspe¹no zavr¹io leèenje". "Iza¹ao je i vrlo skoro æe poèeti da radi na novom filmu", dodaje se. Stajn nije naveo ni gde se njegov klijent leèio niti kad je iza¹ao iz centra za rehabilitaciju. Duhovni, koji je u braku sa glumicom Teom Leoni od 1997. godine, priznao je da ima zdravstvenih problema zbog kojih je morao da potra¾i pomoæ na specijalizovanoj klinici. Amerièki glumac je stekao svetsku slavu igrajuæi u kultnoj seriji, a potom i filmovima "Dosije iks" koji su poèeli da se emituju 1993. godine.



:news:
Razveo se Dejvid Duhovni
Autor: Blic online |

Zvezda serije "Dosije X" Dejvid Duhovni, koji je nedavno pro¹ao tretman za odvikavanje od seksualne zavisnosti, razveo se od Tee Leoni, takoðe glumice, nakon ¹to su vi¹e meseci ¾iveli odvojeno.

Do razvoda je do¹lo nakon ¹to je Duhovni otkrio poruke "nedvosmislenog sadr¾aja," koje je njegovoj ¾eni slao glumac Bili Bob Tornton na mobilni telefon. Preko tih poruka Duhovni je otkrio da je njegova ¾ena zapoèela vezu sa oskarovcem Torntonom (53), koji je prethodno bio u braku sa And¾eliom ®oli.

Dejvid i Tea bili su u braku 11 godina i imaju dvoje dece, a glumaèki par je sve do sada zbog dece dr¾ao u tajnosti da ¾ive razdvojeno, pi¹e Reuters. Venèali su se u maju 1997. i imaju sina od ¹est i æerku od devet godina starosti. Ovo je za Leonijevu bio drugi brak, a za Duhovnija, poznatijeg kao FBI agenta, prvi.

Tornton se do sada ¾enio pet puta, a Teu je upoznao dok su zajedno snimali komediju "Manure" poèetkom ove godine. Tornton ima troje dece iz prethodnih brakova. Nedavno je rekao kako se vi¹e neæe ¾eniti jer to "izgleda nije za njega."

Rastavljeni par trenutno glumi u komiènoj seriji "Grad duhova," a oèekuje se da æe Duhovni uskoro poèeti sa snimanjem filma "D¾onasovi." Biv¹a Duhovnijeva ¾ena sada ¾ivi sa decom u Njujorku.