Adrijana Lima u grudnjaku od pet miliona dolara

Started by Bred, 21-10-2008, 20:12:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Autor: M. Mijatoviæ | Blic

Jedna od najlep¹ih svetskih manekenki i verenica na¹eg ko¹arka¹a Marka Jariæa Adrijana Lima predstavljaæe najluksuzniji model ¾enskog grudnjaka „Victoria’s secret” vredan neverovatnih pet miliona dolara.

Grudnjak koji Adrijana nosi na promotivnim fotografijama optoèen je sa èak 3.575 skupocenih crnih dijamanata, 117 okruglih dijamanata od jednog karata, 34 vatrenocrvena rubina, kao i dva velika ovalna crna dijamanta od 100 karata.


Kreatori „Vict­oria’s secret”, ek­s­­kluzivnog proizvoðaèa ¾enskog rublja, nisu se mnogo obazirali na ekonomsku krizu koja ovih dana potresa svet, kada su dizajnirali ovaj grudnjak. Ovaj modni brend, èije je Lima za¹titno lice veæ godinama, zapravo tvrdi da je ovaj grudnjak namenjen za postizanje maksimalnog efekta podizanja dekoltea. Revije „Victoria’s secret” po mnogima su najseksepilniji dogaðaj u moru modnih de¹avanja, a glavni „krivac” su prelepe manekenke meðu kojima su osim Adrijane Lime i ®izel Bund¹en, Karolina Kurkova, Hajdi Klum, Selita Ebanks…
Osim promocije jednog od najskupljih brushaltera na svetu, prelepa Brazilka uèestvuje i u reklamnoj kampanji za novi parfem „Victoria’s secret” nazvan „VS Wish”, za koji je uradila set fotografija u donjem ve¹u.

Inaèe, Adrijana blista kako na poslovnom tako i na privatnom planu, te je tako nedavno sa svojim verenikom, Markom Jariæem kupila njihov prvi zajednièki dom u Njujorku. Iako se mladi par jo¹ uvek nije izjasnio o datumu venèanja, kupovinom luksuznog penthausa u jednoj zgradi u Va¹ington skver parku, vrednog 6,5 miliona dolara, potvrdili su da je njihova veza ozbiljna. Zanimljivo je da je ovaj penthaus zapao za oko mnogim poznatim liènostima, a moguæi kom¹ija Limi i Jariæu mogao bi da bude i Mik D¾eger, koji ¾eli da kupi stan u istoj zgradi. Penthaus se nalazi u zgradi iz 19. veka koja je nedavno renovirana , ali je zadr¾ala rafiniranost starih zdanja - svaki stan je bogato opremljen ruèno raðenim kuhinjama u engleskom stilu, podovima od drveta brazilske tre¹nje, kaminima u viktorijanskom stilu, velikim terasama i d¾akuzijem.
Adrijana i Marko sve slobodno vreme provode zajedno, a letos su krstarili Jadranom, te je Marko svojoj izabranici pokazao i dobar deo hrvatskog primorja. Inaèe, plavooka manekenka je posle zavr¹enog letovanja dobila i manju rolu u popularnoj amerièkoj sapunici „Ru¾na Beti”, gde æe u jednoj od narednih epizoda glumiti upravo ono ¹to joj najbolje pristaje - lepo lice sa naslovnice.

Najskuplji grudnjaci



Brazilska manekenka ®izel Bund¹en nosila je najskuplji grudnjak na svetu, koji je èak dospeo i u Ginisovu knjigu rekorda. Grudnjak je bio vredan 15 miliona dolara, a saèinjen je od crvenog satena i 1.300 dragulja, prete¾no rubina i dijamanata. Njene koleginice Tajra Benk i Karolina Kurkova takoðe su bile u prilici da nose preskupe grudnjake „Victoria’s secret” koji su ko¹tali 10 i 12 miliona dolara.