Pitajte predstavnika godine

Started by Anabel Lee, 19-01-2008, 14:06:39

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anabel Lee

S obzirom na to da studenti imaj u veliki broj nedoumica, volela bih da mi ovde postavite pitanja koja imate, a ja cu se truditi da blagovremeno odgovorim na ista.

majamil

Када ће се знати термини испита за наредне рокове, април...?

Anabel Lee

Заиста не знам. Надам се да ће после овог рока коначно бити одржано веће четврте године( то зависи од професора, а не од мене). Пробаћу да их притиснем да што пре буде, како би студенти могли да планирају испите, путовања, обавезе... Чим будем имала информације, ставаићу их на форум. Не знам да ли помаже то што је пракса да се испити заказују у истим терминима сваке године.
Поѕдрав!

philoserbiana

za neke ispite je izasao raspored za april,cak i za jun :cvet

zooca


jovanaivana

Kada pocinju vezbe za biohemicare?Da li pocinju sledece nedelje

Darker

Ja se najiskrenije nadam da ne, èim ne¹to saznam-javljam :cvet

Anabel Lee

Zdravo narode!
Zaista nisam znala da je iza¹ao raspored za april i jun za neke predmete, ali to me uop¹te ne èudi. Naime, èetvrta godina do sada nije imala sastanak veæa godine. Kada sam ih u oktobru pitala za isti, rekli su mi da oni to ne praktikuju, veæ profesori sa odgovarajuæih predmeta po¹alju mejlom raspored predsedniku veæa godine i onda ona mene na isti naèin obavesti. Meðutim, po pravilniku, oni bi morali da odr¾e to veæe. Videæu da ¹to pre razgovaram sa ass. Vasiljeviæ na tu temu. U svakom sluèaju, kao ¹to sam to veæ navela, praksa je da ispiti budu u identiènim trminima kao prethodne godine ili se  neznatno pomeraju. Èim bude vesti, staviæu ih na forum.

lijepa bosanka

Quote from: jovanaivana on 13-02-2008, 12:51:51
Kada pocinju vezbe za biohemicare?Da li pocinju sledece nedelje

Nezvanièno..
Vje¾be iz medicinske biohemije 25.02.
Mislim da æe i toksini tada.. Iz toksina imamo uvodno predavanje u toku sledeæe sedmice..èetvrtak ili petak :hmm... Ja sam danas bila na institutu i ostavila sam e-mail,pa æe mi javiti. Èim ne¹to saznam-javiæu! :cvet

aska

da li ove godine ima uvodno predavanje iz broma? prethodne generacije su ga imale ali su imale i uvodno iz tehnologije a mi nismo...
nisam znala gde da svrstam ovo pitanje pa mi je ovako bilo najednostavnije :wink: