Pitanja i dileme vezano za fakultet

Started by Jovana Bg-Bl, 17-03-2009, 12:25:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

frckica-j

Iskreno reèeno-pojma nemam! I sram me je zbog toga. Pku¹aæu da saznam ali ne znam koliko vremena æe mi trebati! Mislim da nije na prve dvije po novom programu, mo¾da jedino na treæoj? Èim saznam, odmah javljam!

sweety_55

ajd molim te kad saznas javi hitno mi je potrebna ta knjiga za maturski ( sada sam maturant farmacije) a u toj je knjizi prakticno sve sto mi treba :)

frckica-j

Saznala sam ali nisam sigurna koliko je validna informacija. Kako su mi rekle kolege, to je na èetvrtoj godini ali i te djevojke koje sam pitala nisu sigurne.
Naime, mi smo dosada upisali 3 generacije po novom sistemu, tako da praktièno taj ispit nije niko imao. Zna¹ li nekog iz BG ko bi mogao da ti naðe knjigu?

Bred

U Bgu je Uvod u farmaciju u I god.  :wink:

sweety_55

:(( e sta bih dala da sam sada u BG-u znaci nista od toga :(( a u toj knjizi sve lijepo pise za moj maturski bas sam baksuz....ako neko zna gdje da nadjem nesto o apoteci posto mi je to tema za maturski neka javi posto na netu nista zivo ne mogu naci....pozz

optimisticna

Sretoh danas neke kolege s faksa i rekose mi informaciju da ce svim starim studentima ograniciti rok studiranja zbog Bolonjaca koji pristizu. Malo sam se unervozila zbog te informacije,pa da pitam ostale koji studiraju po starom programu jel' to neka dezinformacija ili je stvarno tacno? Utjesite me.. :shock2:

bozana

#21
I u BL je uvod u farmaciju na prvoj godini.

Ja cula da se vise ne moze ici u BG polagati analitika lijekova a oni ne dolaze da odrze ispite,jer malo studenata prijavi ispit.Treba bar 10 studenata biti.Neka mene jos na trecoj godini.

frckica-j

#22
@Optimistièna: za ovo nisam èula, da æe nam ogranièiti studiranje, ali ne bi me èudilo. Stvarno ne znam, ako saznam, javiæu.

@Bo¾ana: ne znam Bole, ne vjerujem da je tako. To su prièali i meni, kad sam ja htjela da pola¾em, pa na kraju nije bilo tako; a i nema smisla da tako bude. Znaèi ako padne¹ na ispitu, mora¹ da èeka¹ godinu dana da bi polagala, jer profesorica dolazi u maju i neæe dr¾ati rok, koliko sam èula. Nema to smisla i ne mo¾e to tako...

optimisticna

Ako nekoga interesuje, provjerila sam u studentskoj sluzbi za studente koji studiraju po starom programu NIJE ograniceno kad trebaju zavrsiti fax.Kad ga zavrsimo,dobro ga zavrsili,bez opterecenja. Jupi :ok:

frckica-j

Odlièno Optimistièna! Eto, neko d¾aba pravio paniku!  :batina

lingvaleta

kao sto vec napisah u uvodu...do kada je rok da se zavrsi fakultet da bi se prisustvovalo dodjeli diploma?..pretpostavljam da je negdje do kraja oktobra al nisam sigurna....pa ako neko ima info nek je podijeli sa nama...
ps-frcko nisam mogla da postavim temu tamo gdje su informacije sa fakulteta jer mi se javlja da mogu samo da otvorim temu sa anketom...pa ti prebaci ako treba...
pozzz

frckica-j

Evo, mo¾e odgovor i ovdje, da ta pitanja budu na jednom mjestu, a temu æu obrisati.

Pitala sam ja to pitanje u studentskoj i to onu ¾enu ¹to je ¹efica, nekad je imala izdvojenu kancelariju. Ona mi je rekla da je to negdje kraj oktobra, da se stigne to sve provjeriti i izraditi diplome. Tako da mislim da æe da upada onaj 28. oktobar kada je biohemija. Tj. nadam se!  :wink: Plus, trebalo bi tad da bude vi¹e ljudi koji zavr¹avaju, tako da æe komisiju biti lak¹e okupiti za nekoliko studenata. Znam ljude sa medicine koji su sad zavr¹ili, njih dvoje ili troje, i ne znaju kad æe biti komisija, kao nema smisla da se okuplja za dvoje ljudi.  :wacko:

MayaZ

Pozz ...moze li mi neko reci kako izgleda ispit iz histologije i koja literatura se koristi??

alenmehovic

Koliko kosta skolarina u Banja Luci za samofinansirajuce?