CV

Started by Bred, 29-05-2009, 19:49:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Potpuno nespreman za rad pod pritiskom kao i prekovremeni rad, osim ako nije debelo plaæen. Iskreno me zabole za ciljeve va¹e kompanije ako platom ne mogu da pokrijem sve tekuæe tro¹kove plus da mi ostane za malo garderobe, knjiga, putovanja, izlaske, sport i zezanje. Funkcioni¹em po principu kolko para tolko muzike. Takoðe me savr¹eno ne zanima ¹to ste u buli i oèekujem da sve va¹e zakonom predviðene obaveze izvr¹ite na vreme kao i da po¹tujete sve praznike i godi¹nji odmor. Sva je prilika da æu vas napustiti èim naðem ne¹to malo bolje. Nadam se da ofis ne poèinje s radom pre devet, jer se te¹ko budim. Radni dan zapoèinjem velikom ¹oljom dobre crne kafe pa oèekujem da stoji na raspolaganju, kao i zalihe nesa i mleka koji æe mi zatrebati negde oko podneva. Najdalje oko jedan ima najstra¹nije da se smorim pa bi mi prijao jedan muzièki intermeco, po moguæstvu Madonna ili disko haus da ujedno i odtancujem malo i razdrmam ukoèene mi¹iæe.

Komunikativan sa prijatnim i ljubaznim svetom, za drkad¾ije imam kratak fitilj. Psujem na nekoliko svetskih jezika, al ozbiljnu prepisku i razgovor vodim samo na srpskom i engleskom i ne proseravajte se s multinacionalnim korporativnim tripom jer vam je i to previ¹e. To ¹to s vremena na vreme sklopite neki dil s Bosnom i Crnom Gorom ne èini vas ozbiljnom kompanijom.
Studirao sam 100 godina ali smatram da je uspeh ¹to sam uop¹te zavr¹io bilo ¹ta u ovoj zemlji ovakvoj kakva je. Usavr¹avam se stalno i bez vas jer sam radoznao i mislim da ¾ivot ima smisla i bez umiranja na poslu. Èesto mi se de¹ava da u radno vreme zapadnem u takozvani daydreaming pa vas molim da me ne prekidate naglo, mo¾da budem usred neke genijalne zamisli.

Reagujem samo na pozitivnu stimulaciju. Ne gu¹ite s testiranjima i tim HR budala¹tinama. Ako se veæ proseravate s tim zapadnjaèkim forama onda ponudite i zapadnjaèku platu i uslove rada. To ¹to ste pohaðali dva, tri seminara, ne èini vas obrazovanom osobom. ©ta ne znam, nauèiæu, nisam debil. I, da, postoje stvari koje bih u ¾ivotu radio iz èistog entuzijazma, ali ¾alim ¹to moram da vas obavestim da to nije posao koji nudite.

Iskreno va¹

http://www.devprotalk.com/showpost.php?p=69946&postcount=4

MoonHelen

Ovo je najbolji CV koji sam ikada videla! Umrla sam od smeha!!  :siza: :siza: