Karijera u farmaciji

Started by Bred, 05-05-2015, 21:51:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

nastavak sa naslovne ...



Prvog dana događaja 21. maja u holu fakulteta studentima će na raspolaganju biti CV klinika i karijerni info desk. Studenti, budući magistri farmacije, će imati priliku da se bliže upoznaju sa koracima koje prolaze na putu do prvog zaposlenja kao i sa načinom selekcije kandidata kroz simulaciju intervjua za posao.


Drugog dana događaja 22. maja, na svečanom otvaranju sa početkom u 14 časova prisutnima će se obratiti dekan Farmaceutskog fakulteta prof. dr Zorica Vujić, prof. dr Ljiljana Tasić, predstavnici kompanija partnera projekta: Roche, Hemofarm, Phoenix, Farmanea i Proton system, ispred kompanije Hemofarm generalni direktor g. Ronald Seeliger, predsednik Organizacionog odbora projekta ,,Karijera u farmaciji" mr ph Nikola Milenković. Nakon otvoranja sledi bogat program iz koga izdvajamo Karijerni forum na kome će studenti moći da čuju priče iz prakse od eminentnih gostiju iz različitih oblasti farmaceutske struke u kojima rade farmaceuti. Na štandovima u izložbenom prostoru hola Farmaceutskog fakulteta učešće će uzeti kompanije i institucije iz oblasti farmacije koje će predstaviti svoju ponudu studentima i mladim diplomcima Farmaceutskog fakulteta.



Reč koordinatora projekta:
,,Odlična prilika da studenti i mladi diplomci preduzmu prvi korak ka željenoj karijeri. Razviju svoje veštine kroz pet specijalizovanih radionica kompanija partnera, upoznaju se sa poslodavcima na sajamskom delu i čuju priče iz prakse na Karijernom forumu. Iskoristi mogućnost da kreiraš svoju budućnost."        
mr ph Nikola Milenković