Mu¾a isekla na komade i spalila

Started by Bred, 21-09-2009, 00:16:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Autor: Vladimir Lojanica |
U¾ice - Mara Goj¹ina (39) uhap¹ena je pod sumnjom da je pro¹le srede u selu Crvica kod Bajine Ba¹te, odakle je rodom, ubila kuhinjskim no¾em supruga Zorana Goj¹ina (42) iz U¾ica, a zatim izmasakrirala njegov le¹ odsekav¹i glavu, obe ruke i obe noge! Dva dana kasnije iskasapljene delove tela u gepeku automobila dovezla je u mesto Deiæa rampa ispod Kadinjaèe, gde ih je polila benzinom i zapalila.

U subotu po podne, kada je Zoranov le¹ pronaðen, u trenucima dok je jo¹ trajao uviðaj, Mara se pojavila na Deiæa rampi i policiji isprièala da je ubila mu¾a sa kojim ima dva sina.
Zoran Goj¹ina, kamerman u¾ièke Televizije „Alfa“, va¾io sa mirnog i po¹tenog èoveka i svi su bili ubeðeni da ¾ivi u skladnom braku sa ¾enom koja ga voli. U sredu 16. septembra u veèernjim satima iz u¾ièkog prigradskog naselja Dautovac gde ¾ive Goj¹ine su sa svoja dva sina, od kojih jedan ima dve a drugi èetiri godine, do¹li na Marinu oèevinu u Crvicu. Nedugo zatim, kako je saop¹tila u¾ièka policija, supru¾nici su se iz neutvrðenih razloga najpre posvaðali, zatim potukli i tokom tuèe oboje uzeli kuhinjske no¾eve. U toj gu¾vi Mara je uspela mu¾a dva puta da ubode u stomak i ubije ga.
„Mara je isprièala da je Zoran prvi nasrnuo na nju i potegao no¾, ¹to æe daljom istragom biti utvrðeno da li je istina. Kazala je da je u tim trenucima navodno rekla mu¾u: ‘Kada veæ ti ima¹ no¾, dozvoli mi ja da se i ja naoru¾am, pa da budemo ravnopravni’, nakon èega se i ona dokopala seèiva“, ka¾e izvor „Blica“ blizak istrazi.

http://www.blic.rs/hronika.php?id=111635

Adonis_Vernalis

A jel' nije mogla da se lepo razvede, nego ovako?

rodiæ

e ne mogu da verujem!¹ta sve u ovoj temi nisam proèitala

bozana