Strani jezik

Started by Bred, 01-06-2006, 09:50:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

olina


:~

Da li neko zna kad je engleski u oktobru?

jasenak

Ljudi, potrebna mi je pomoc, spremam engleski za oktobar,a nemam pojma sta se sprema ni za pismeni ni za usmeni, a engleski sam slusala pre 2 godine. Da li neko moze da mi objasni od cega se sastoje pismeni i usmeni ispit i da li je profesorka voljna da tako nesto na konsultacijama objasni? Hvala unapred

AnaCrvena

objasice ti sve sto te zanima!raspitaj se samo kad su konsultacije,i u tom terminu odes tamo i ona ce ti obeleziti koji tekstovi ti trebaju!
na pismenom imas 5 recenica da prevedes sa engleskog na srpski i 5 sa srpskog na engleski...recenice su vezane za struku,pa je dobro da pred pismeni procitas i sebi prevedes te tekstove koje ti da za usmeni,da bi malo 'usla' u tu terminologiju-tako sam ja uradila.kroz te recenice te ona proveri i gramatiku,mada sam ja bukvalno na osnovu sluha,jer nisam znala sta bih pre obnavljala iz gramatike pa sam resila da je ni ne obnavljam!  :K2: e,da-mozes da koristis recnik na pismenom!
usmeni-ona ti kaze da joj procitas i prevedes neki deo nekog teksta(od onih koje je obelezila na konsultacijama).kad to uradis,malo te propita nesto iz gramatike...kazu da voli gerund.mene je pitala nesto oko upravnog govora i kondicionala.u tom delu se nisam proslavila posto,kao sto rekoh,nisam obnavljala gramatiku,pa nisam bas znala kako se sta zove,ali sam se snasla kroz neke primere...i dobila 10.   :kul:
kako god,vrlo je fina,ne osecas se neprijatno,zna ona kakvih mi sve ispita imamo i ne gnjavi previse...
srecno!  :love:

Aleksandra

Jel moze neko da mi kaze na kom faxu je profesorka iz nemackog,posto sam cula da se ide na tmf ili na veterinu valjda,uopste nisam u toku, a ne znam koga bih pitala... i kad moze da se ode do nje da se raspita za ispit...?Hvalaaa:*

malena

Engleski je 2.oktobra u 9h pismeni... Tek sutra idem na konsultacije,pri tom nemam ni knjigu...  :K2: Jel moze to za nedelju dana da se spremi? Ja se ipak nadam da moze...  :>: :>: :help3:

Bred

Ispit iz RUSKOG jezika u oktobarskom roku ce se odrzati 6.10 u 10h na Veterinarskom fakutletu ...

malena

Jel ima neko da hoce da mi pozajmi knjigu iz engleskog treba mi sa usmeni za ponedeljak? Please... :K2: :K2: :K2:

Djordje_L

Zna li neko koji su termini konsultacija iz engleskog?

cocacola

Da li se vratio profesor Dusan? Danas mi je izaslo njegovo ime.Da li je tu i dalje ona profesorka?

Bred

gde ti je izaslo njegovo ime?!?!?! :face:

ljupkica

I ja imam isto pitanje:kada sam danas preko neta proveravala ispitne prijave  iz engleskog je izaslo njegovo ime.Da li se vratio profesor Dusan ili je doslo do greske u kompjuteru?

milena

Ja sam cula pre oko mesec dana da se on vraca, tako da ne verujem da je greska.. :ohwell:

AnaCrvena

wow,odakle on sad?!  :hmm

leluska

Ako se on vrati,to ├Že biti sramota za fakultet :namcor

ljupkica

ljudi, neka me neko obraduje i kaze da je tu jos uvek ona profesorka i da i ona ispituje,pleaseeeeeeeeeee!