EPSA kongres Novi Sad

Started by KaBoom, 13-02-2008, 14:09:17

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

KaBoom

Drage kolege iz Beograda,
Farmaceutska Studentska Asocijacija Novog Sada (PSANS) je ove godine domaæin najveæeg dogaðaja u kalendaru EPSA-e (Evropske Farmaceutske Studentske Asocijacije) – velikog kongresa na Evropskom nivou. Dolazi preko 200 studenata iz 33 zemlje èlanice ove asocijacije. Kongres æe obuhvatiti predavanja poznatih farmaceuta iz zemlje i sveta (USA, ©vedska, ©vajcarska,Slovenija...). Hotel je veæ pun i kotizacije za Hotel su iznosile 325 evra. Od 1. februara kotizacije su 375 evra. Znamo da je to previ¹e, ali su to cene koje odreðuje EPSA i namerno su stavljene kao „zlatna sredina“ da bi bile koliko toliko dostupaène i siroma¹nijim zemljama, ali i dovoljan iznos da se mo¾e organizovati ne¹to. Mi imamo tu sreæu, ¹to nam je standard mali, pa za te pare imamo najbolji hotel u Vojvodini, jedan od najboljih u Srbiji, a definitivno najbolji hotel ikada na EPSA kongresu ovog tipa, Hotel Park.

Ali, da bi smo iza¹li u susret ostalim ex-YU zemljama, kao i na¹im studentima, uspeli smo da nagovorimo EPSA-u da kotizacije tih studenata budu 6.000,00 dinara. Nema nacionalne veèere i bilo kog obroka u hotelu... Postoji moguænost za dodatnih 20 evra da se prijavite za Gala veèeru u hotelu. U cenu su uraèunati svi obilasci, predavanja, ¾urke i ostalo... Mo¾ete spavati i kod nekog roðaka, prijatelja, privatno ukoliko to ¾elite, a mo¾emo vam mi organizovati sme¹taj u novom studentskom domu za 5-10 evra noæ (jo¹ pregovaramo). NAPSer, taènije BPSA, takoðe delimièno uèestvuje u organizaciji kongresa (doèek gostiju na aerodromu i usmeravanje za Novi Sad), a Beograd smo izabrali za obilazak na post-kongresnoj turi. Tako da æe jedna ¾urka biti i u Beogradu i tu æe gosti prespavati jednu noæ.

Ako ste zainteresovani, pogledajte: www.epsa-congress2008.com (http://www.epsa-congress2008.com) i prijavite se na sajtu. Takoðe, tu æete dobiti sve ostale informacije od strane Organizacionog Komiteta.

Pozivam Vas u ime kolega iz Novog Sada da nam se pridru¾ite na nezaboravnom, ogromnom kongresu i ¾urkama kakve samo mi znamo da priredimo!!!

Ivan Pear, PSANS
EPSA IT Officer 2007/08
Bringing Pharmacy, Knowledge and Students together

P.S.: Za dodatne informacije mo¾ete se i meni ovde obratiti, ja sam takoðe u organizacionom komitetu.

--
Da samo dodam, broj mesta je ogranièen na 20, a veæ ima dosta zainteresovanih iz BG-a...

--
Da dodam, prijave traju do 2. marta, a platiti se mora najkasnije dve nedelje nakon prijave.

KaBoom

BG mesta rezervisana u jednom danu. Od sada se mo¾ete prijaviti samo na Listu Èekanja, u sluèaju da neko odustane, pa uskoèite...

Oèigledno je zainteresovanost OGROMNA. Sve ukupno æe na kongresu biti oko 300 ljudi, zajedno sa na¹im Novosadskim studentima, koji su uèestvvali u organizaciji ovog kongresa. To nas èini sreænim, ponosnim i pokazali smo Evropi da mo¾emo da uradimo sve ¹to i oni, èak i mnogo bolje (najveæim delom zbog niskog standarda, a je sve jeftino i uklapamo se u cene). :>

KaBoom

#2
EPSA we are ready for you!!!

U prilogu slika Organizacionog komiteta (RC).
Kao i slika deliæa Hosting tima...

Ja sam ono momèe skroz desno na obe slike, ¹to mu pi¹e "you" na majici. ;)

Bred

Delujete kolega kao vesela druzina
:wink: :K :~

KaBoom

Uh, ono veèe... UH... Poprilièan broj crnih rupa kao rezultat me¹anja rakije i piva... :>

A da jesmo izabrana ekipa i vesela - to definitivno. :wink: Garantujemo nezaboravan provod za kongres. Dolazi i preko 20 kolega iz BG-a, dolaze i Ni¹lije... Ma, biæe bombonica! :)

Hvala na pohvali. Ne zna¹ ¹ta propu¹ta¹ kolega! :wink:

Bred


KaBoom

Drage Beogradske kolege, imam novo i va¾no obave¹tenje za vas!

Imamo 7 (sedam) slobodnih mesta za studente iz Srbije! Neke va¹e kolege su se predomislile i malo nas ispalile, jer su nam javili u zadnjem trenutku do kad su trajale uplate, ali dobro... Ukoliko ¾elite da budete deo jednog ogromnog kongresa, upoznate kolege iz cele Evrope, poslu¹ate predavanja eminentnih profesora Evrope i naravno, provedete se na ludim ¾urkama koje smo vam pripremili - registrujte se OMDAH!!! Cena je 6000 din za 7 dana. Posle toga je postkongresna tura (http://www.epsa-congress2008.com/postcongress_tour.asp) kod vas u Beogradu...
Vreme istièe, ostalo je jo¹ svega 14 dana do kongresa. Zamolio bih vas da stvarno po¾urite, registrujete se i uplatite u ¹to kraæem roku, da bih mogli da reguli¹emo sme¹taj.

Za vi¹e informacija: http://www.epsa-congress2008.com (http://www.epsa-congress2008.com)
Za registraciju: urlhttp://www.epsa-congress2008.com/registracija.asp (http://urlhttp://www.epsa-congress2008.com/registracija.asp)