Potpisi za VII semestar

Started by TweeTy, 09-01-2007, 18:46:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anabel Lee

#45
Quote

nama je asistentkinja rekla da je popravni kolokvijum 5.02????

neka neko proveri

Naime popravni kolokvijum je zakazan za 28.01.2008. To je ono sto pise na oglasnoja tabli, a i logicno je da bude pre potpisivanj indeksam jer je uslov za potpis. Potpisi su zakazani za 29.01, kao sto sam vec gore napisala.

katarina

Anabel, sto ne rece da si MB  :namcor

nazalost, izgleda da ce farmaceuti i ove godine od...do...

Anabel Lee

Ma nisam ja MB. I nece biti. Stavicu malo kasnije tacno sve inforamcije, nego moram prvo da smislim kako cu da se organizujem jer to je 350 indeksa. Ali ne brini. Bice mnogo manje komplikovano nego prethodnih godina.

katarina

e super  :cvet
mada ja se cimam pa se cimam do faxa, ali verujem da ces mnogima olaksati muke:)

Anabel Lee

#49
Sto se potpisa tice, stvari stoje ovako:

1.   Potpisa iz etike nece biti, vec ce se overa VII semestra vrsiti bez tog jednog potpisa, ali ce biti uslov za overu VIII semestra. Prof. Kuntic nam( meni i Darkeru) je zasla u susret i odmah zamolila ove iz pravne sluzbe da stave to obavestenje u studentsku sluzbu, tako da studenti koje ne mrzi da citaju vec znaju i za to.
2.   Potpisi iz patofize su u cetvrtak od 11: 30h. Potrebno je da studenti napisu u indeksu predmet Patoloska fiziologija 2+0 i ime profesorke, odnosno Gordana Leposavic. Potrebno je da jedan student odnese sve indeske, sto cu biti ja. Tako da je najbolje da mi studenti predaju u cetvrtak indekse od 10h do 11:10h u prostorijama studentske organizacije, kako bih ih razvrstala po grupama i potom odnela do 11:30h prof. na institut.
3.   Potpisi iz farmakologije su zakazani u petak posle predavanja. Prof. Radica nije htela ni da saslusa nas predlog da nam daju potpise u utorak, kada i svi ostali instituti( izuzev patofize, ali tako je kako je). Mislila sam da bi bilo dobro da u cetvrtak posle potpisa iz patofize zakljucam kutiju sa indeksima u prostorije studentske organizacije, pa da u petak posle predavanja iz farmakologije odnesem samo kutiju na njihov institut. Tako drugi studenti nemaju nikakvu obavezu.
4.   Instituti iz predmeta Farmaceutska tehnologija sa biofarmacijom, Analitika lekova i Bromatologija su dali svoj pristanak da im 29. 01. donesemo kutiju sa indeksima, pa ce oni potpisati. Na tehnologiju bi indekse trebalo da odnesem u 9:30h. Oni bi potpisivanje zavrsili do 11h, pa bih samo kutiju prenela na Analitiku lekova, kako sam se sa njima dogovorila od 11h. Posle toga na bromatologiju. Kao sto znate potrebno je da se plati nadoknada stete za lab. posudje. Za tehnologiju je to 250 dinara, kao sto sam vec napisala, a za brome jos ne znam. Znace se to do petka, a ja cu cim saznam staviti obavestenje. Mislila sam da mi uplatnice studenti donesu recimo u ponedeljak u periodu od 11h do 12 h u prostorije studenstske organizacije. Neophodno je samo da mi svaki student napise na uplatnici u kojoj je grupi vezbao odgovarajuci predmet( s obzirom da nisu potpuno iste grupe na oba predmeta).  Steta iz analitike lekova se ne placa. Potrebno je i da se studenti organizuju i pomognu mi tako sto ce razgalsiti ove informacije svim ljudima koje poznaju. Ja cu obavestiti studente koji vezbaju tehnologiju sutra i u petak, ali treba mi vasa pomoc oko onih koji vezbaju ponedeljkom i utorkom. Naravno, da indekse i uplatnice moze neko da donese za vas! Samo je bitno da se ispostuje ovo za popunjavanje.

Gledacu da isto ovo obavestenje, ali skraceno stavim i ispred amfiteatra 2( Katarina mi je dal aideju, hvala), ali to nisam 100% sigurna da cu moci( brane to, ali smuvacu ih valjda).

Ako ovo odradimo kako treba, shvatice nas ozbiljno i drugi instituti( patofiziologija i farmakologija pre svega), pa ce organizacija biti mnogo jednostavnija za sledeci semestar. Mozda nekome ovo za sta sam(smo) se izborili nije mnogo, ali opet je jednostavnije nego sto je do sada bilo.


Jos nesto indeks se popunjava ovako:

Farmaceutska tehnologija sa biofarmacijom 4+8 i ime jednog od profesora( Gordana Vuleta, Marija Primorac, Jela Milic, S. Ibric...)

Patoloska fiziologija  2+0 i ime profesorke ( G. Leposavic)

Farmakologija 4+2

Bromatologija 2+4

Analitika lekova 1+0


Toliko od mene za sada, pa cu vam cim budem imala nova obavestenja javiti.

p.s. Znam da sam vas smorila ovolikim obavestenjem, ali morala sam da ne bi posle bilo neke zabune. Hvala na razumevanju.

Ako nekom nesto nije jasno, neka mi se javi privatnom porukuom, pa cu mu objasniti.

Anabel Lee

Quote from: AVENDON on 22-01-2008, 13:26:45
Quote from: Anabel Lee on 18-01-2008, 20:30:16
Ja se izvinjavam sto nisam navela da je popravni kolokvijum zakazan za ponedeljak 28.01.2008.

nama je asistentkinja rekla da je popravni kolokvijum 5.02????

neka neko proveri

Ja se izvinjavam AVENDONU, kao i ostalim studentima IV godien za krivu informaciju koju sam dala.

Naime, nadoknada veybi je zakazana za 28.01. 2008, a popravni kolokvijum je zaista 05.02.2008.

Jos jednom izvinjavam se svima. Ali vazno je da su vam na vezbama rekli kako jeste.

Pozdrav

Anabel Lee

Jos jedna informacija: nadoknada stete za bromatologiju je 100 dinara. Poziv na broj je 12!

I molim vas da svi sacuvate kod sebe kopiju uplatnice. Neophodno je u slucaju neke nepredvidjene situacije.

Hvala na razumevanju!

mima385

Mislim da se javila jedna GRESKA. U informatoru nasem pise da se tehnologija vezba 4+6 a ne 4+8,tako da bi to trebalo da se proveri.

I jos jedan problemcic postoji: ne znam gde u indexu da upisem ime profesora...ispod imena predmeta, ili na mestu gde nam se oni potpisuju?
Molim pametnije kolege za pomoc :hmm

tarantulica

Ispod imena predmeta  :cvet

Pro┬╣le godine smo upisivali 4+6  :wink:

mikele

И пре две године је билло 4+6,тако да је вероватно и сада.
Штампарска грешка :wink:

philoserbiana

jedno pitanjce...ime profesora pisemo samo za tehnologiju i patofizu  :hmm

mima385

da, samo patofiza i tehnologija!

hvala na odgovorima! :cvet

Anabel Lee

Narode, ja sam stavila da se za tehnologiju pise 4+8, jer su oni stavili to obavestenje na oglasnu tablu. I mene je to zbunilo. U svakom slucaju, ispravicemo kod onih koji su napisali vec 4+8 i sve ce biti o.k.

Pozdrav za sve!

katarina

Jao...jao...ja  sam potpisala profesore iz patofize i tehnologije tamo gde oni treba da se potpisu... mislila sam da ce oni samo da lupe pecat...sta da radim?

mina-L

pa do sad nikad nismo upisivali tako imena i prezimena profesora,i ja isto pogresih! :wall: