Casovi iz farme?

Started by Hellen, 09-02-2007, 16:14:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hellen

Pomagajte!Strasno mi lose ide farmakologija  :( tj. ne uci mi se imam osecaj kao da je nikad necu poloziti! :( Nemam koncentracije i ne mogu da sastavim normalno ni 1h ucenja. Samo se nerviram  :help:.
Da li postoje neki casovi tj da li znate nekog ko drzi casove iz farme sa naseg faxa?

Roben

#1
не знам како ће ти часови помоћи ако ти се не учи :hmm

Hellen

Pa da me nateraju da ucim...valjda  je to svrha casova

irena

Hellen,
samo nemoj sebi da stvaras trip u glavi kako neces poloziti i kako je grozan ispit. :nene: :nene: :nene:
Da je ima mnogo, ima je, ali nije nepoloziva. I ja sam pocela da je ucim, ali sam odustala od ovog roka, jer zbog kolokvijuma nisam stigla lepo da je radim. :wall:
Ne slusaj one koji se zale, samo ce te jos vise izbedaciti i sebi ces bespotrebno nabiti tenziju. Misli pozitivno, idi obavezno da slusas ispit.
Pozzz i srecno!!! :~ :~ :~

Hellen

Hvala Irena, zaista si upravu :ohwell: ...!

Ajvi

#5
Hellen,

znam tacno na sta mislis kad kazes da bi te casovi naterali da ucis.. Znam taj osecaj.. Ali veruj mi, to moze da pomogne ako imas druge obaveze kao sto su vezbe i kolokvijumi, sve u punom jeku a ti hoces po svaku cenu da spremas tako ozbiljan ispit..  :help:
Najbolje je da uhvatis nekog ko to isto sprema pa de se zajedno preslisavate.. Tako ce ti sigurno biti mnogo lakse, i ucenje, i bolje ces i efektnije pamtiti.. Sigurno je tako..  :)): Ja je nisam polozila, ali stvarno mislim da je zanimljiva(sa predavanja znam).. Bar se utesi time da ce ti trebati u zivotu!  :loptica
Inace, ni ja nisam cula da neko drzi casove..  :hmm
Srecno!!!

Hellen

Hvala Ajvi na razumevanju :wave:,evo sad sam se malo zaucila ali cu ipak propustiti ovaj rok  :wall:!Problem je sto sam ja napravila sebi u glavi haos zbog farme i dok to ne sredim sama  sa sobom nista ni od ucenja ni polaganja...  :wall:
Pozdrav svima :wave:

nency

a jel se zna otprilike koliko vremena treba da se spremi farma, znam da je to individualno, ali tipa jel manje od farmaceutske ili ne, da procenim dal da spremam ili ne, sigurno je zanimljivo al kad treba sve popamtiti dodje tesko ...

maracaca

Neka ucenje farmakologije ne bude nocna mora!
                                Pripremite ispit brzo i povoljno!!!
                                tel 062/411-680 

062/411-680 

Hellen, ovo sam pronasla ovde na forumu u odeljku "Oglasi"                   Pozdrav

bumerang

Devojka daje vrlo dobre èasove farmakologije, 064/1456028. Ako ima jo¹ ko da nije polo¾io...
---  :>

brkata vila        Mo¾da me niko nije pitao za mi¹ljenje, ali davati novac za pripremu ispita je èista glupost. Isto mislim i za ljude koji su i¹li kod debelog za farmaceutsku.
        Farmakologija je lepa, treba se potruditi i u¾ivati maksimalno u njoj. Lenjost je studentski neprijatelj broj 1, a marljivost se ne pazari ni za koje pare!
        Puno sreæe svima!

        A ova riba koja zaraðuje na studentima, neka joj je na èast!

Bred

eh sad, zalazimo u drugu problematiku ...

Zasto bih se ja mucio mesecima za spremanje nekog ispita ako ima neko ko ce to da mi sazvace za par casova pod uslovom da me ne mrzi da dajem pare?

:wink:

Ali uvek je lepse kad se sam potrudis i ulozis napor a na kraju se to isplati. Valjda ...

S druge strane, ako se zaglavi sa nekim ispitom a on je pritom toliko veliki i obiman kao sto je farmakologija, svakom bih preporucio da potrazi pomoc ...

:wink:

rodiæ

JAO BRE,MA KAKVI ÈASOVI IZ FARMAKOLOGIJE?!MA UZME©,UÈI© PA AKO TI NE©TO NIJE JASNO ODE© NA KONSULTACIJE I ÆAO.

Bred

dobro, ako neko ima kinte i hoce sebi da olaksa-why not?  :wink: :kul:

bumerang

pitanje je ¹ta je skuplje platiti casove stotinjak evra i poloziti brzo  :streber: ili placati stan, hranu, zivot u bg dok ne "provali¹" farmu  :hm... zato sam gore i ostavio broj telefona, devojka je fer, a ako jos neko ima slican kontakt...