Potpisi za VIII semestar

Started by tarantulica, 17-05-2007, 19:52:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Darker

Aj prekini sa offtopicom i pusti da Marija objasni devojci ¹ta je interesovalo. I naravno da ima potrebe prijavljivati se na mailing liste, inaèe na to ne bismo ni apelovali!

malavestica

hmm, pa hvala na informacijama.. nisam davno isla na sajt fakulteta  :stid: nekako sve informacije pokupim ovde  :cvet
al valjalo bi, ako kazu...  :wink:

mima385

Da li se zna gde i kad  bismo trebali da donesemo indexe za zajenicko prikupljanje potpisa?
( Ja o tome pricam kao da je sigurno, jer se tome iskreno nadam!)

Darker

Zna se, prati mailing listu :wink:

Lili

Hmm...ja pratim mailing listu i nisam dobila obavestenje kada i gde treba doneti indekse. Poslednja informacija je da ce sakupljanja indeksa biti,ali da cemo naknadno biti obavesteni o detaljima. Ako neko zna nesto vise, bilo bi lepo da to podeli sa nama...  :cvet

Bred

#35
Quote from: Darker on 29-05-2008, 10:27:46
Aj prekini sa offtopicom i pusti da Marija objasni devojci ¹ta je interesovalo. I naravno da ima potrebe prijavljivati se na mailing liste, inaèe na to ne bismo ni apelovali!
Ti visi nisi taj koji na bilo koji nacin moze da bilo koga drugog opominje za offtopic uzimajuci u obzir sta si sve radio proslih nekoliko meseci....
:wall:
Najvise mrzim ljude koji na bilo koji nacin uskracuju informacije drugim ljudima iz bilo kog razloga :!
Ja hvala Bogu nemam nista od ovog, sto se potpisa tice , ja sam svoje zavrsio ali zbog drugih ljudi cu se informisati i postaviti obavestenje OVDE ako me vec neko od kolega ,koji ce se solidarisati sa drugim studentima sa istim problemom,  ne pretekne.
:wink:

malavestica

da, da, da! evo, ja sam se prijavila na mailing listu, ali forum je forum, tako da, red je da se stavi to ovde, pa hajd' ako neko zna neka postuje!  :cvet  :cvet

Darker

#37
Quote from: Bred on 29-05-2008, 13:40:10

Najvise mrzim ljude koji na bilo koji nacin uskracuju informacije drugim ljudima iz bilo kog razloga :!

I ja isto, i zato javno ka¾em da se SVI prikljuèe na mailing listu kako upravo NE BI bili uskraæeni za informacije :!

Izvod iz maila koji je Marija poslala na mailing listu jutros u 8:25, a tièe se potpisa:
Moja ideja je da mi predstavnik svake grupe preda indekse u petak posle kolokvijuma iz bromatologije. Pored indeksa taj student treba da preda i spisak sa imenima ljudi, koji su mu dali indekse, kao i evidenciju da li su isti doneli uplatnice ili ne. Mi æemo to naravno proveriti, ali ova procedura je neohodna. ®ao mi je ¹to je sve ovako komplikovano, ali stvarno je va¾no, s obzirom na to da je jedan indeks izgubljen u prethodnom semestru,

Ja imam kolokvijum u drugom terminu, tj. od 16h, pa æe skupljanje indeksa biti organizovano oko 17h (odnosno odmah posel kolokvijuma) u prostorijama Studentske organizacije za studente koji u tom terminu imaju kolokvijum. Studenti koji pola¾u u prvom terminu æe predati indekse posle kolokvijuma nekome od studenata ko bude de¾urao na potpuno isti naèin.Ponavljam apel, prikljuèite se masovno mailing listama, do osnivanja zvaniènog foruma fakulteta, to je najpouzdaniji i najsigurniji vid informisanja studenata!

Bred

a ja kazem da ce SVI ipak biti obavesteni iako se ne prikljuce mailing listi :!
:F
monopol nad informacija ne sme da postoji.
:wink:

philoserbiana

jedno pitanje-ja imam ispite u cetvrtak i petak...da li mogu na licnu kartu da prodjem  :hmm

Darker

@Bred: Taèno, ti uvek mo¾e¹ da ode¹ na istu i da prenese¹ info ovde, ali to je veæ sekundarna informacija. Predstavnici godina imaju du¾nost da tu info po¹alju na mailing listu, jer je to ZVANIÈNI oblik komunikacije sa studentima. Za sada i jedini.

Philo, ako su pismeni ispiti, ne bi trebalo da bude problema.

Bred

Tako je.
Ali niko ko ima bilo koju informaciju koja je studentima bitna ne bi smelo da je zadrzava samo za sebe ili da ucenjuje studente tipa idite tamo i tamo i sl. , zbog toga je ovaj forum i osnovan i zbog toga jos funkcionise i funkcionisanje ce dok god sami studenti budu radi da pomazu jedni drugima i sami sebi.

Darker

Zbog slabe funkcionalnosti foruma i njegove nespremnosti da postane zvanièan servis fakulteta je i osnovan ZVANIÈAN servis ZVANIÈNOG sajta fakulteta koji se zove mailing lista, kako bi informacija studentima bila dostupna, da ne zavisi od autokratske volje administratora i da NE MORAJU DA IDU NIGDE(i da tra¾e tu informaciju, npr. NA FORUMU), veæ da tu informaciju dobijaju direktno u svoj inbox.

Bred

#43
Pa vidis da ipak traze informacije na forumu sto znaci da forum ni u kom slucaju nije "slabe funkcionalnosti".  :1 :siza:
To sto bi neki da imaju monopol na informacijama, to je njihov problem.
Forum je uvek morao i morace da ima otklon prema svim organizacijama i zvanicnim i nezvanicnim.
Onaj ko hoce da iskoristi gotovo resenje, nek iskoristi, ko nece nek se cima sam.  :wink:
Dosta sa tim, prezvakana prica.
:ball2:


Darker

Sla¾em se, ali ti si poèeo da je ¾vaæe¹ ponovo :wink: