Potpisi za VII semestar

Started by TweeTy, 09-01-2007, 18:46:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

katarina

Jao Anabel, sto mi ne rece danas kad smo se videle. Mozda je najbolje da se "kasa" stavi u S.organizaciju.

philoserbiana

ili da sakupimo na vezbama iz tehnoligije sl.sedmice  :cvet

Anabel Lee

LJudi sjajni ste. Kaca, ja sam juce bila skroz izgubljena. Znas i sama,A i mislila sam da je ljude najlakse obavestiti na vezbama. Tako da phillo, imamo istu ideju. PoZz za sve!

cartman

Drage kolege oba pola :cvet, sa velikom radoscu vas obavestavam da smo zakljucno sa danasnjim danom skupili 1110 din za izgubljeni indeks. Novac je dalo sedamdesetak studenata. VELIKO HVALA Akcija ce biti nastavljena i narednih dana, a potrebno nam je jos 690 din.

katarina

Daj covece, gde da dam? Ja tebe ne znam.

tarantulica

Isti je kao na avataru  :>
Cartman  :cvet

Danas je jo┬╣ nekoliko nas pomoglo akciju  :wink:

Anabel Lee

Nema potrebe da se vise skuplja novac, s obzirom da je danas skupljeno sasvim dovoljno. Hvala svima koji su pomogli akciju, kao i onima koji nisu, a zeleli su! Svaka cast na solidarnosti. Sve se moze kad se farmaceuti sloze. Sad jos da svi dodju sutra ispred Narodnog pozorista i podrze protest o kom se vise moze procitati na naslovnoj strani!

Jos nesto. Danas sam cula da je moj indeks izgubljen, pa su studenti skupljali pare da mi pomognu da izvadim duplikat. Zanimljivo je sta sve ispadne od pocetne izjave. U svakom slucaju, zelim da demantujem da se radi o mom indeksu. Jos jednom hvala u ime devojke kojoj ste pomogli. Svaka cast!